Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parkazwawy

Erotyczne zabawy z udziałem osób trzecich

Polecane posty

Gość parkazwawy

Jesteśmy ze sobą już dość długo ale rutynie nigdy sie nie daliśmy i nie damy. Np.na plaży naturystów mój facet odchodzi kilka metrów dalej ja prosze przechodnia żeby mnie nasmarował całą nagą oczywiście.....Po ty mielismy w lesie taki dziki sex jak nigdy wcześniej Na chorwacji na przeciwko mieszkali młodzi faceci w 4 okno w okno tego też nie odpuściliśmy na początku pokazywałam jak smaruje piersi pozniej już nago zawsze byli na tarasie..... za któryms razem pieprzyliśmy sie na ich oczach sama siebie nie poznawałam to zupełnie inny wymiar sexu!! Jak na wyjazdach mieszkamy w miejscach gdzie jest wiecej lokatorow chodze w całkiem przezroczystych haleczkach bez niczego pod spodem to nas mocno nakręca.SZUKAMY PODOBNEJ PARY NP.PO OPALANIU MOGLI BYSMY DO SMAROWANIA PODMIENIC SIE PARTNERAMI NIE MOWIMY TU O SEXIE.

Gość SŁODKA AGATKA
Myśle ze to jest bardzo dobry sposob my z chłopakiem też to robimy np.na dyskotece ja ubrana bardziej niż zwykle wyzywajaco tańcze z nieznajomym ocieram sie takie obmacywanki jest to bardzo napalające często lądujemy z chłopakiem w toalecie i to dopiero nazywa sie dziki sex na umywalce np.......

Gość sam w domu.
chyba sobie trzepnę

Gość parka Bemowo
Parko z Wwy Dajcie namiary ,my 28-29lat,wysocy,szczupli,zdrowi.Mieszkamy na Bemowie,mamy lokum do spotkań.Mozemy razem wyjechac nad morze(mieszkanie w Sopocie).

Gość parka Bemowo
Dziękl Pozniej się odezwiemy

Gość parkazwawy
ok czekamy właśnie my o rozmawialiśmy o wyjezdzie jakims

Gość ,parka Bemowo
na zyczenie zjadamy tez kozy z nosa

Gość aniamila
My tak sie bawimy i polecamy wszystkim