Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka____

metaliczny posmak w ustach

Polecane posty

Gość poziomka____

mam takowy od dwoch dni, jak cos jem, poza tym jedzenie smakuje mi dziwnie, czy to moze byc objawem ciazy czy jakiejs choroby? dodam ze jesli bylabym w ciazy to bylby to dopiero moj 2 tydzien ? czy ktoras z was tak miala w baaaaaaardzo wczesnej ciazy ??

Gość LunaLunaLuna
ja tak mialam :)

Gość awertyyyyyyyyyy
:o

Gość poziomka____
do luna luna luna ale az w tak wczesnej ciazy??? co prawda kiedy bylam w ciazy z moim pierszym dzieckiem po okolo 2 tyg od zaplodnienia nie moglam wypic gorzkiej herbaty i ja poslodzilam (czego nigdy wczesniej nie robilam ) wtedy moja mama zaczela sie usmiechac i powiedziala ach dziecko smaki ci sie pomieszaly w ciazy jestes:) ot miala racje :) ale teraz naprawde mowilibysmy o baaaardzo wczesnej ciazy gora 9 dniowej !!! czy to mozliwe????

Gość ,poziomka____
sory juz wiem ten posmak to po spermie

Gość LunaLunaLuna
ja mualam takie objawy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki-metaliczny posmak,totalnie odrzucenie od kawy i fajek..:)

Gość poziomka____
ty wstretny podszywie won stad, ku**wa ze tez ludziom sie az tak nudzi zeby podszywac sie pod innych!!! zalosne

Gość poziomka____
luna :) no coz moze sie w takim razie udalo :) poczekam do terminu @ i zrobie test