Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAjEmxx

TRAMPKI CONVERSE - REKLAMACJA.

Polecane posty

Gość xxAjEmxx

Jakieś 1,5 miesiąca temu kupiłam sobie Tmapki z Convers'a. Na poczatku wszystko było okey, ale teraz zaczynają się odklejać, na obuwiu pojawiły się jasne '' plamki ''. zastanawiam się, czy jak zaniose je wraz z paragonem do sklepu w którym je kupiłam, czy uznają mi reklamacje i czy oddadzą mi pieniądze, lub wydadzą nowe trampki? z góry dzięki za odpowiedzi ; )

Przecież wychodzi na to,że w tych trampkach chodziłaś przez 1,5 miesiąc a to logiczne ,ze sie niszczą :O Wybij sobie z głowy.

Gość i sru i fru
a ja uważam,że możesz spróbować.Buty nie powinny się "sypać"po tak krótkim okresie użytkowania i może się okazać ,ze trafiłaś na jakieś wadliwe.Tym bardziej jak masz paragon.Tylko sama nie próbuj ich sklejać czy likwidować tych plam na własną rękę.

Gość xxAjEmxx
gdyby te buty kosztowały 50 zł to bym nic nie mówiła, rozwaliły się - okey. ale jak się kupuje trampki za przeszkło 200 zł to oczekuje się, że będzie można w nich przez przynajmniej 8 miesięcy pochodzić ; )

Gość fzgfsez
idz i sprobuj, przeciez to nic nie szkodzi. Ja mam trampki juz 2 rok, dopiero teraz zaczely sie rozklejac.