Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość należę do tych ocalałych

Czy wszyscy kafeterianie przeżyli wczorajszy koniec świata?

Polecane posty

Pisać kto zginął :( trzeba zrobić żałobę narodową

Ja przeżyłam dzięki wykupionemu za 20tys.zł schronowi, niestety pół mojego miasta wymarło 😭. Nie ma już sklepów, zostały tylko zapasy 🖐️ A Wy jak sobie radzicie?

Gość betyczkakaka
Grupa naukowców z NASA i uniwersytetu w Kolorado z wielkim przerażeniem obserwują intensywnie topniejące kontynenty lodowe spowodowanymi przez wysokie temperatury. Takiego zjawiska jeszcze nigdy nie zaobserwowano.Te szokujące informacje, udało się zaobserwować dnia 21 maja 2011 o godz 18:00 dzięki satelicie QuikScat. Regiony, gdzie zanotowano topnienie rozciągają się na powierzchni wielkości porównywalnej do Kalifornii. Badania poprowadził Son Nghiem z JPL i Konrad Steffen z Instytutu Badań Nauk Środowiskowych (Institute for Research in Environmental Sciences) z uniwersytetu w Kolorado.Naukowcy informują żeby nie wpadać w panikę, po obniżeniu temperatur powinno wszystko wrócić do normy.

Ja sama zbudowałam schron w piwnicy - z zepsutej ciężarówki ojca. Niestety, kiedy włożyłam do schronu kompa, to ojciec już się nie zmieścił :o Nie wiem, czy ktoś u mnie przeżył, gdyż siedzę ciągle w schronie i klikam z wami. Powoli robię się głodna, więc będę musiałą wyjść :o

Gość lysy
offerma nie przeżył

czyli te 2% ocalałych to tylko kafeterianie? więc musimy podziękować moderatorom za uratowanie nam życia :classic_cool: Już teraz nigdy nie opuszczę kafe 😭 i będę żyć wiecznie ;)

Ja w czasie końca świata byłam w kinie :D 2 % z 7 miliardów to 140 mln czyli może akurat cała Polska się zmieścić. Zostaliśmy nagrodzeni za martyrologię :)

Gość wybuchl wulkann
wiec dopiero teraz sie zaczyna 🖐️