Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucking perfekt

Czy któraś z was ma idealną cerę? Czy to możliwe??

Polecane posty

Gość fucking perfekt

Ja mam 19 lat i moja cera jest okropna :O mam pryszcze, zaskórniki, ślady po syfach, piegi, zaczerwienienia :O tylko czoło jest idealne, a reszta do dupy :(

Gość dsfdffgg
w czasach niemowlectwa t pewnie wiekszosc choc nie kazda bo i niemowlaki maja mnostwo pryszczy

Ja mam piegiiiii :O ale nie też,że cały ryj w nich tylko no po prostu je widać, ale się pudruję - nienawidzę ich :D

Gość ja mam 29 lat
idealna cera sie bardzo rzadko zdarza. ja mialam taka kolezanke która miala cere tzw. normalną, w ogóle sie nie blyszczala ani nie przesuszala. ona uzywala tylko kremu nawilzajacego i to wszystko,wygladala super. ale to tylko jedna taka osoba mi znana :-)

Gość fucking perfekt
ja piegi mam na nosie i troszkę na policzkach, teraz juz mi tak bardzo nie wadzą, ale gdy byłam młoda to to był mój wielki kompleks, dlatego uzywałam pudru już w wieku 12 lat :O

Ja sobie skórę trochę podleczyłam, ale są z nią problemy...taki urok tego wieku :P

Gość :)))))))) :P
ja mam,zero pryszczy, nie swieci sie , zero piegow, lekko brązowa, zero zaczerwień i wągrów. uzywam tylko kremu nivea.

Tak a propos pudru - jeżeli używasz go od 12 roku życia to nie dziw się, że masz problemy z cerą. Skóra nielubi zapychania porów.

Gość fucking perfekt
ja często widze dziewczyny z taką piekną skórą. Ja bez pudru nie pokaże sie ludziom :O

ale wiesz, że przed nałożeniem pudru trzeba specjalne kremy stosować które zapobiegają zabrudzeniom - z resztą, nie każdy puder się nadaje. Sama sobie możesz krzywdę robić.

Gość fucking perfekt
teraz uzywam w kamieniu i lekko sie pudruje, obecnie w ogole bo mam wakacje i jak siedze w chacie to tylko krem. Odstawiam powoli chipsy i zupki chinskie to tez ma zły wpływ na skóre

Gość ja mam 29 lat
po co uzywasz tak tłustego kremu jakim jest nivea? :-O nie stac cie na nic lepszego,zeby w twarz zainwestować?

Gość fucking perfekt
mi nivea by nie pasował bo w skladzie jest mineral oil czyli parafina a to mnie zapycha potwornie..uzywam kremu ogórkowego z ziaji.

a jakich ogólnie kosmetyków na cerę używasz? Byłaś u dermatologa?

Gość ja mam 29 lat
czesto pryszcze na brodzie i wokol ust sie robia z powodu jakis nietolerancji pokarmowych, np. na mleko czy gluten. jak w wieku dwudziestu paru lat nadal sa pryszcze to cos nie halo

Gość wwwa
stać, ale po co skoro moja skora tego nie wymaga? maluję tylko rzęsy, czasem blyszczyk. krem nakladam sobie na noc i spie z nim, nie wtartym. od 10 lat tak robię i nigdy nie mialam pryszcza, NIGDY, ani jednego.

Gość ja mam 29 lat
do mycia polecam garnier 3-in-1, najlepiej oczyszcza,przynajmniej dla mnie jest najlepszy :-)

może akurat Twoja skóra wymaga dobrego nawilżania, dlatego Nivea Ci dobrze robi ;)

Gość fucking perfekt
nie byłam u dermatologa.. myję 2 razy dziennie twarz kostką myjaca dove sensitive, na dzień krem lirene spf30, na noc krem ziaja ogórkowy, 1-2 razy w tygodniu peeling i 1 raz w tyg lub rzadziej maseczka oczyszczajaca

Gość ja mam 29 lat
nivea to sie nadaje ale do smarowania dupy niemowlakom po odparzeniach, i do niczego wiecej :-)

Gość ja mam 29 lat
do mycia uzywaj zelu do twarzy a nie mydel czy kostek,taka moja rada

Gość JA MAM IDEALNA CERE
byłam u dermatologa i powiedizął,że mam piękną cere: -gładka -nie mam trądziku, ale oczywiscie przed okresem cos wyskakuj -jasna karnacja bez przebarwień, nie mam zmarszczek aha, mam 26 lat. Dbam o nią tak: -rano i wieczorem myje twarz żelem nawilzajacym z lirene z wyciagiem z lipy - na noc stosuje krem z kwasem hialuronowym, laboratorium Ava - po oczy stosuje na noc krem z zielona herbata i koenzymem Q10 - raz w tygodniu peeling A mój makijaz: - krem na dzien - tusz -błysczyk - puder dla zmatowienia cery po kremie, ale niewiele Jem duzo ryb, ryżu, kaszy, wszelkich orzechów, NIE OPALAM SIE!!!

Gość fucking perfekt
ale ta kostka nie jest mydłem, bo nie zawiera jakiś tam składników jak mydło, poza tym nie ma tam zadnych srodków zapachowych, jest b. delikatne

Myjesz twarz mydłem? Przecież jest tyle świetnych produktów na trądzik (ja używam clerasil'u). Idź do dermatologa po krem na receptę, kup sobie kosmetyki przeznaczone do Twoich problemów skórnych. Poza tym skóra twarzy (zwłaszcza taka) nie powinna mieć kontaktu z żadnym mydłem.

Gość wwwa
no ok, moze dla was. dla mnie nivea to najlepszy krem, a zaraziła mnie nim moja babcia. widocznie mi nic wiecej nie trzeba do szczęscia.

Gość ja mam 29 lat
jak masz pryszcze,to na noc mozna posmarowac jakims kremem ktory by to podleczyl np. acnefan do cery tradzikowej,w aptece ok.10 zł

Gość fucking perfekt
to nie mydło!

Gość ja mam 29 lat
no, dokladnie, babcia cie zarazila,bo to jest krem sprzed stu lat ;-) nie sadzisz ze nauka poszla do przodu od tego czasu i mozna cos lepszego skorze zaserwowac, nie koniecznie za 50 czy 100 zł