Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she3452553453

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość she3452553453

witam! postaram sie opisac swoja historie jak najkrocej, prosze, aby odpowiedzialoy osoby, ktore naprawde sa doswiadczone i moga mi cos doradzic, zatem chodzi oczywiscie o chlopaka, wiem, ze mu sie podobam, juz dawno cos tam miedzy nami bylo na imprezach sie razem bawilismy, kiedys wzial nr tel itd ale tylko jak sie przez przypadek spotkalismy potem on mial dziewczyne, ja chlopaka kolo2 lat teraz ja jestem sama od stycznia on od wakacji, spotkalismy sie w styczniu potem kilka razy, ale razem ze znajomymi, mamy wspolnych, potem razem bawilismy sie na imprezie w swieta, calowalismy sie, on powiedzial ze sam nie wie czego chce, gadalismy i ze cos typu bo ty bys od razu chciala zwiazek...a ja ze nie,on zeby pozostawic to losowi...jak jakis chlopak do mnie podchodzil, to byl zazdrosny, podchodzil itd. tamtych odpychal, mial 2wesela teraz na tamte mnie nie zaprosil, teraz ma w czerwcu i na te mnie zaprosil, nie odzywal sie dopiero od kilku dni teraz 3 czy 4razy napisal na fb...juz sama nie wiem wszyscy mowia, ze mu sie podobam...jestem atrakcyjna, bardzo, zabawna itd. on rowniez przystojny, ja mam21lat on23, jak myslicie o co mu chodzi? chce troche poczekac? czy moze sie bawi? dodam, ze raczej nie jest typem casanovy mial dwie dziewczyny, z ktorymi byl sporo nczasu

Gość she3452553453
Dodam , że czasami strzelam sobie palcówkę pod jego foto.:o

Gość she3452553453
tylko podszywacze tu zajrzeli? czekam az ktos cos mi moze doradzi:) moze powinnam go olewac?

Gość she3452553453
;((((((((((((