Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwdwdwdwdw

Czy dasie w tydzien zgupic troche tluszczu z nog, tak zeby efekt byl widoczny ?

Polecane posty

Gość sdwdwdwdwdw

dajmy np ze bede cwiczcy pare razy na dzien po godzinie na rowerku stacjonarnym(moze stopniowo dluzej) +jakas dieta,czy bedzie mozna zauwazyc efekt po tygodniu?

Gość sdwdwdwdwdw
nitk mi nie pomoze?

Gość Lafay
w tydzien? tluszczu niezbyt wiele, pewnie maksymalnie kilkadziesiat gram, co najwyzej mozna stracic sporo miesni i wody.

Gość nieMa Sszans
za to w tydzien mozna optycznie z brzucha zrzucic troche. hmm, moze posmaruj je samoopalaczem albo idz na solarium. jak beda ciemniejsze, beda sie wydawaly smuklejsze. no i jeszcze kwestia ubrania i butow jakie zalozysz

Gość sdwdwdwdwdw
miesnie tez sie przydadza (ze zgupic) bo jeszcze grubsze mam nogi przez miesnie (kiedys probowalam spalic tkanke tluszczowa niestety zamiast tego wyrobilam sobie miesnie)

Gość sdwdwdwdwdw
czemu ja pisze "zgupic" ? :D

Gość sdwdwdwdwdw
O.O ---- I/ ( ) L L

Gość niewzruszony01
pol godziny temu powiedzialem sobie, ze bede juz mily i nie bede pisal bolacej prawdy na forum. ale niestety dla ciebie zrobie wyjatek oczywiscie ze mozna tydzien ma 7x24h. a bilans energetyczny oblicza sie czesto dobowo lub tygodniowo. podejrzewam jednak e efekty ujrzysz dopiero w klinice. bo golym okiem raczej tego nie dostrzezesz. zejdzie ci woda, reszty pokarmowe i tluszcz ale tego najmniej bo on spala sie rownomiernie. wiec skoro znasz odpowiedz to nie musisz sie starac bo efekt nie bedzie widoczny. photoshop zalatwi sprawe w kwadrans.

Gość sdwdwdwdwdw
no nic,bede probowac,moze jakies efekty beda :D a znacie sie moze na tym? czy na zerowym obciazeniu tez nogi chudna?

Gość sdwdwdwdwdw
ale ja jade z atydz nad morze 😭 :classic_cool: dzisiaj stoje przed lustrem i patzre jakie kufra mega grube kulosy 😭

Gość sdwdwdwdwdw
U.U Q

Gość sdwdwdwdwdw
up

Gość matrizzzzz88
ja cwicze namietnie i gwarantuje ci ze z obciazeniem polowy cwiczen bys nie zrobila. tak leca jeszcze lepiej bo dokladasz endurance i speeda a to tnie ladnie przy okazji

pij dużo wody, oczyścisz organizm i wbrew pozorom pozbędziesz się nadmiaru wody w organizmie,a przez to na pewno twoje nogi będą wyglądać lepiej