Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona:((

Nie wytrzymuje w domu :/

Polecane posty

chciałabym tez dawac rade i zarobic a potem w lipcu lub sierpniu wyjechac na boskie wakacje... chyba sie zdecyduje na ten wyjazd:)

Gość duszek;)
moim zdaniem warto poznasz nowych ludzi. Ja w tym roku też jadę i myślę że będzie ok

Gość duszek;)
i dodam że jestem w twoim wieku :)

chce jechac, tylko boje sie ze wiecej bedzie ze mna kłopotu niz pozytku, jesli wymiekne? duzo osob pisało mi ze praca przy zbiorach nie jest łatwa. W sumie prawie nigdy nie choruje, moj stan zdrowia jest dobry, tylko boje sie o te przemeczenie

Gość duszek;)
tak po tygodniu naprawdę czujesz się tak styrana i skonana że chcesz wrócić do domu ale musisz mieć samo zaparcie. ja tak miałam jak w mojej 1 pracy pracowałam po 12-14 godzin i już rady nie dawałam ale trzeba zacisnąć zęby i robić dalej

Gość duszek;)
bo nieraz było naprawdę ciężko moja rada jest taka weź ze sobą wapno na uczulenie lub jakieś tabletki bo mimo że na pomidory nie masz uczulenia na opryski i środki chemiczne tam stosowane możesz mieć tabletki od bólu, jakiś gripeks bo mimo że teraz nie chorujesz to możesz,tabletki na rozwolnienie(inna woda) i tabletki na skurcze mięśni. i niestety możesz mieć nieregularny okres lub wcale go nie mieć