Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jaki portal randkowy najlepszy dla prawiczków

Polecane posty

Evilucifer co Ty bredzisz. Wygląd się liczy dla kobiet. Zawsze wygląd był powodem żę nie miałem dziewczyny...

Gość prawiczek z warszawy
Prawiczki w kupie siła :classic_cool:

Gość Evilucifer
bo w praktyce za bardzo boisz się kobiet, żeby pokusić się o wizytę u takiej ślicznotki - oj widzę, że znasz się na psychice takich kolesi:P

ta obrywałem teksty w stylu zostańmy przyjaciółmi. w pewnym momencie stwierdziłem że mam w d..... przyjaźń.

idioto nie mież mnie własną miarą, to tobie wszystko kojaży się tylko z ruchaniem

Gość jaką ciotą
kapsel cośtam, nie pierdol. moja koleżanka, modelka zresztą, 180 cm i serio idealna twarz ma faceta, który nie jest przystojny. ma kasę i baardzo fajny charakter, potrafi rozbawić każdą laskę w promieniu kilometra. no i podobno jest świetny w łóżku, czasem kumpela mówi cyt. " przez 2 dni siedzieć za bardzo nie może" :D

ostatnia nowość te co proponowały przyjaźń kiedyś faceci zostawili i przypomniały sobie o mnie. Nie ma to jak zgrywanie biedactwa...

Gość Evilucifer
offerma - fakt że jako swoją cechę podał prawictwo świadczy o tym, że mam rację. kapselko - jeżeli kobiety opowiadają ci o swoich menach to przyczyną nie jest wygląd, tylko twój charakter. robisz za koleżankę z fiutem. oczywiście że wygląd ma znaczenie ale nie decydujące. inaczej ja bym nigdy babki nie miał:P

Gość jaką ciotą
offerma, to ja ci wyjaśnię, stary prawiku: jeśli boisz się profesjonalistki, której płaci się za chwile rozkoszy, która niczego od ciebie nie wymaga i nie oczekuje, która sama wszystko robi i stara się tylko po to, żeby tobie było dobrze, to w kontakcie z normalną kobietą (mającą wymagania, marzenia, gorsze dni, kobiece foszki, niezrozumiałe dla faceta dołki psychiczne itp) .... no co byś zrobił? powiem ci. uciekłbyś jeszcze szybciej, niż ona by się zorientowała, co z ciebie za ciota :D reasumując, jako "mężczyzna" jesteś stracony. możesz się natomiast śmiało realizować jako pasjonat :D

a zapomniałem jedną znałem z uczelni nastawiona materialnie. Gdybym kasę przeznaczył na remont domu jej rodziców to by nawet ślub chętnie brała.

ja nie potrafie bajerować, dlatego jestem sam

ja sie nie podobam jestem pewien na 100% i to jest przyczyna tego ze jestem sam i bede sam

Gość Evilucifer
offerma - no już się nie miotaj

Gość jaką ciotą
offerma, czyli nie masz lęków? to dlaczego w wieku 40 lat jesteś prawiczkiem? z wyboru? :D

Gość Evilucifer
po prostu nie trafił na porządną kobietę

Gość jaką ciotą
EVIL :D :D :D

ty też jako kobieta jesteś stracona... dlatego zawsze będziesz tą 10 z koleji

Gość Evilucifer
stev - zmartwię cię, ale większośc kobiet ma w dupie czy są dziesiąte, byleby nie było jedenastej offerma - nie podobasz się bo masz ciotowaty charakter

Gość jaką ciotą
stev, no i git, dzięki temu mam takie orgazmy, że odlatuję :D nigdy bym się nie przespała z prawikiem, bo nudę toleruję tylko na wykładach :P mój pierwsz facet miał 6 kobiet na koncie. dzięki temu wiedziałam, że wie, co robi i że mogę być bezpieczna w jego rękach :)

offerma zaraz Ci tu niewiasty wytłumaczą że nie lecą na wygląd ani kasę;) Nie ma to jak wciskać ściemę na necie.

Gość Evilucifer
cream - to kuźwa wytłumacz mi, jak to jest, że mam w swoim otoczeniu wielu sparowanych brzydali? ja sam pinkny nie jestem

Gość jaką ciotą
kapsel, ja lecę na poczucie bezpieczeństwa i seks :D

jaką ciotą ja bym się tak nie cieszył. Facet miał wiele niewiast i nigdy nie wiadomo czy czegoś nie złapał.

ona tylko u takich łachudrów ma branie, co ważne jest aby tylko zaliczyć i następna, sam tak robisz prawda

Gość Evilucifer
kapselko - rozumiem, że ty marzysz o brzyduli która sie do roboty nie garnie i którą bys utrzymywał? nad wyglądem i dochodami można pracowac, ale do tego trzeba byc rozgarniętym

offerma kobiety tu takie odważne na necie ciekawe czy by tak potrafiły wygarnąć w rzeczywistości. Obstawiam że nie;)

Gość Evilucifer
offerma - fakt że nie jestem prawiczkiem robi ze mnie casanovę:D fajno jest! ty, a jak zabję karpia na święta to jestem Rudolfem Hessem?

Gość jaką ciotą
STEV, gwarantuje ci, że zaśliniłbyś się po pas, jakbyś zobaczył moje zdjęcie :D może się nad wami zlituję i wkleję, zresztą już kiedyś wklejałam tu fotę po prostu niektóre dziewczyny są dla tych najlepszych, tak już jest. a prawiczki mogą pomarzyć o białogłowie z błonką między nogami, która na dodatek ich poderwie :D