Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jaki portal randkowy najlepszy dla prawiczków

Polecane posty

Evilucifer to może się pochwal ile przewinęło Ci się przez łóżko dziewczyn? żeby było warto wierzyć w Twoje rady.

Gość Evilucifer
kapselko - sorówka nie twój biznes argen - jak tylko ten żałosny typo przestanie zgrywac mądralę

Gość jaką ciotą
oj offerma... daj spokój z tymi obelgami, przecie powiedziałąm, że nie przyjmuję uwag od osób w wieku 40 lat zamieszkujących maminy kącik i będących na rencie :D anyway, będę się żegnać, zaraz przychodzi mój facet i chcę się do niego od razu dobrać :classic_cool: EVIL 👄, nie daj się zakrzyczeć prawiczkom :D ALE JESZCZE WPADNĘ, SŁOWO! NIE DAM WAM ZA SOBĄ TĘSKNIĆ :P

Gość Evilucifer
kurde ja też powinienem spadac, ale cała noc roboty przede mną...chyba jeszcze parę minut nie ucieknie:P

Gość Evilucifer
argen - jaką prawdę w temacie może pisac ktoś kto ma zerowe doświadczenie i bazuje tylko na swoich wymysłach?

Gość Evilucifer
kapselko - nie o taką robotę chodziło:P to bym wtedy tu czasu nie tracił. całą noc mówisz...to bym chyba faktycznie musiał więcej kondycyjnych robic, ale dzięki za życzenia

Gość Evilucifer
" w ogóle ta dyskusja nie ma sensu. wdaliście się w dyskusję z półgłówkami i teraz muszę się z nimi użerać. przecież ci idioci dwóch zdań nie są w stane z sensem sklecić a jedyne "argumenty" jakie mają to wymysły i wyzwiska" rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość Evilucifer
kapselko - kiedyś w ramach eksperymentu spróbowałem:P za bardzo nie działa na mnie

Evilucifer widać już masz podeszły wiek mało ruchu organizm siada.

Gość Evilucifer
"czy my się, idioto, znamy? o czym ty w ogóle piszesz? jakie ty masz pojęcie o moich "doświadczeniach"? jedyne co wiesz o mnie to że mam 36 lat i jestem prawiczkiem a mądrujesz się jakbyś mnie znał. to świadczy tylko o tym jak ograniczonym kretynem jesteś." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość Mdjamg
Prawiczki naprawdę bardzo łatwo dajecie się sprowokować- nawet średnio bystry obserwator zauważy że "jaką ciotą" to facet Żadna kobieta nie radziłaby 22-letniemu prawikowi żeby poszedł na dziwki 🖐️

Gość Evilucifer
kapselko - ruchu mam dośc, 25 lat - faktycznie podeszły wiek. nie wszystko na wszystkich działa po prostu.

Gość Evilucifer
Mdjamg - a to różnie bywa argen - jak się prowadzi normalne życie to tak

Evilucifer brałeś wiagrę to sorry masz coś w tych sprawach. Może czas iść do lekarza.

Gość Evilucifer
argen - prawiczka : a niby czemu nie? mnie jakoś chciała. każdy kto kiedykolwiek miał kobietę w łóżku kiedyś był prawiczkiem i jakoś byli chciani. co innego prawik-cioteczka

Gość Evilucifer
"no tak, jak się jest pustakiem i idiotą to naprawdę różne rzeczy 'nie działają", przede wszystkim mózg." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość Evilucifer
kapsel - widzisz tylko to co chcesz zobaczyc. nie miałem nigdy problemów z potencją, chyba że po ciężkiej wódzie. viagrę wziąłem jak już pisałem dla eksperymentu chciałem zobaczy jaki daje efekt

Gość Evilucifer
argen - nie ma sprawy, twojego zainteresowania nie oczekuję.

Gość Evilucifer
"znaczy cel życiowy osiągnięty, no k**wa sukces nieprawdopodobny. co za głąb." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość chcialy czy nie chcialy ale
o ile pamiec nie myli mnie to ciebie offermowaty jakies baby z forum chcialy poderwac , trzeba bylo brac ktoras a nie teraz narzekasz .

Gość Evilucifer
"twoje odpowiedzi są godne twojego intelektu, naprawdę jest co podziwiać." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

co za problem bylo umowic sie i pokazac naocznie ?

Gość Evilucifer
bo się boi, że by go wyśmiały

Gość Evilucifer
"spadaj już żałosny głąbie a nie się przykleiłeś jak gówno do podeszwy." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

miales je juz w garsci bo zainteresowaly sie toba wirtualnie , dalej poszloby z platka

Gość Evilucifer
"naocznie" jakoś nie bardzo mi wychodziło do tej pory. - czyli dobrze napisałem, masz niewyjściowy wygląd i bałeś się,że by cię wyśmiały. nie tak?

Gość Evilucifer
chcialy czy nie chcialy ale - z wirtualnego do realnego to jeszcze daleka droga

Gość zabójca Evilucifer'a
Weź już Evilucifer,spadaj stąd bo ja ciebie czytam to mam ochotę poderżnąć ci gardło,albo sprzedać kose w żebra...