Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama przedszkolanka??

Zakładam przedszkole i mam problem...pomożecie?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem otwarcia przedszkola. Jednak nie dysponuję kwotą, za którą mogłabym sama wybudować budynek, w związku z tym jestem zmuszona wynając nieruchomość...a z tym bywa różnie ( pzreróbki, też masa kasy potrzebna i zgoda właściciela..... I tu trafiłam na rozwiązanie idealne. Jest do wynającia lokal po byłym przedszkolu...ma wszystko!! czyli nic nie inwestuje...Właściciele mieszkają na górze - przedszkole to parter. Tylko wynając , rekrutować pracowników i robić nabór dzieci...i tu pojawia się problem.... Znalazłam na forach internetowych wiele niepochlebnych opinii o tym przedszkolu ( kiedy działało)...fama poszła ,że jest fatalne....,źle prowadzone...aż właścicielka zamknęła..... Moje pytanie.....czy wy mamy dowiedziawszy się ze znowu rusza ( cóż ze pod inną nazwą, ale w tym samym miejscu - nie wiecie przecież o zmianie właściciela) byłybyście zainteresowane posłaniem tam swojego dziecka???? Nie wiem czy sie w to pakowac po prostu.....

szczerze mowiac jakbym nie wiedziala o zmianie wlasciciela to pewnie bym sie nie zdecydowala. gdybym wiedziala o zmianie wlasciciela to nie wiem, pewnie tak. jesli sie zdecydujesz to musialabys to bardzo rozglosic wszedzie ze nowe przedszkole, nowy wlasciciel, nowa kadra, stara lokalizacja. jakies ogloszenie w prasie, na lokalnych stronach internetowych, informacja na drzwiach przedszkola idp.

Gość bardzo proszę o odpowiedź
na ulotkach czy plakatach informacyjnych, jakieś reklamy musisz zaznaczyć, że to nowe przedszkole, nowa nazwa, NOWY WŁAŚCICIEL nowi pracownicy....i wtedy bez problemu dzieci pozapisują, będą przecież wiedzieć, że to tylko ten budynek ten sam, a pracownicy inni...

Nie no oczywiście,ze bym to ogłosiła, i to najpierw chyba na tamtym forum co tak zjechało ich wcześniej....ale ludzie są pamiętliwi...a do tego na naszym terenie mamy naprawdę duży wybór pryw. przedszkoli...

jakbym wiedziała ze wszystko jest nowe to bym zapisała dziecko:) więc informacja przede wszystkim :)

Gość lista jest do prze
skoro ludzie wiedza ze zamkniete to beda wiedzieli ze własciciel nowy