Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirrr

ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość szafirrr

post do lasek, mam nadzieje,ze nie beda padaly jakies glupie komentarze... mam taki problem, że odczuwam bol podczas penetracji albo pettingu.. to dopiero "poczatki" moje w tych kwestiach i nie wiem,czy ktorejs zWas sie przydarzylo takie cos? po jakim czasie przechodzi? mialy byc fajerwerki a jest jeden wielki dyskomfort :(:(:(

Gość szafirrrr
wlasnie 2 dopiero.. nawet sam petting mnie boli..w zasadzie chwilami jest przyjemnie a czasem cholernie boli, taka mieszanka, nie wiem jak to okrellic :P wyczytalam ze 30% kobiet cierpi na takie cos,ze przez cale zycie w sumie odczuwa bol podczas seksu, jesli jestem w tej 30 to dziekuje dobranoc ;o powiedzcie,ze mi przejdzie, jak sie.."tam" trochę przyzwyczai wszystko:(

jeśli to twoje 'początki' to rzecz może być w tym, że jeszcze nie zagoiło ci się miejsce po błonie dlatego możesz odczuwać ból

Gość Olga655
Skoro to dopiero drugi raz to jest to normalne. Nie przejmuj się. :) Ja też odczuwałam ból przy kilku razach. Nie powiem ci teraz dokładnie kiedy przeszło, ale zapewne można to policzyć na palcach dwóch rąk. Jednak ból może też być spowodowany nadżerką choć nie wiem czy u ciebie nadżerka jest możliwa skoro dopiero co straciłaś dziewictwo. Jeżeli będzie się to długo ciągnęło, radzę po prostu iść do lekarza i wyluzuj się podczas seksu bo jak będziesz cały czas zastanawiała się nad tym czy będzie cię bolało to pewnie będzie ze stresu.

Gość szafirrrr
zagoilo bo odstep czasu byl dlugi... :< a Was za drugim juz nie bolalo w ogole?

będzie dobrze:) a ból to się odczówa jak partner na zbyt dużego penisa zresztą nie wiem ja mam jednego i ciągle tego samego faceta i mnie tylko na początku bolało

może właśnie za bardzo myslisz o tym że będzie cię bolało i nie jesteś dość rozluźniona i stąd ten dyskomfort:)

Gość szafirrrr
dzięki dziewczyny..może macie racje, że się spinam.. moze to jest kwestia psychiczna :/ jak bede w tych 30% ktore maja zero praktycznie przyjemnosci z seksu, to sie zalamie :P!! tym bardziej ze mam dosc duze libido :P

Gość ciasma
haha 2gi raz się bzykała i już ma ogromne libido :D

Gość szafirrrr
haha, ciasma a wiesz co to jest libido?? :P