Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Tatuaż u dziewczyny

Polecane posty

Gość bhamber
Technika itp idzie tak do przodu, że sądzę iż za 10 lat usunięcie trwałego tatuażu nie będzie żadnym problemem.

Gość jack ill
fawila podałem akurat fryzjera, ale kobiety wykonują masę innych dziwactw - makijaż... nie każ mi wymieniać:P to "tylko" świadczy, że jednak czemuś służy:P nie wmówisz mi, że maujecie się z nudów:P

Myślę, że tatuator ok. Nie lubi tribali więc zapunktował u mnie. Rysunek będzie tylko rysunkiem jeśli tak będziesz uważał. To my nadajemy rzeczom znaczenie. Na przykład wiersze, obrazy, rzeźby one mają znaczenie czy nie? Dla jednych tak dla innych nie

Gość bmnbm
mnie osobiscie tatuaze nie podobaja sie. ani u kobiet ani u mezczyzn chociaz u facetow to jeszcze jeszcze. i zedby nie bylo , sama rozwazalam zrobienie sobie tatuaza, pierwszy raz jak mialam 15 lat . strasznie sie napalilam ale niestety nie milalam kasy, pozniej pomysl wielokrotnie wracal i dzis dziekuje bogu ze jednak nie skusilam sie na to. autorko nigdy nie wiesz co bedziesz robic w zyciu, a niestety jak juz ktos wspomnial mozesz miec problemy ze znalezieniem pracy. ja gdybym kiedys popelnila tebn blad to dzis nie moglabym pracowac tu gdzie pracuje. ale ok zrobisz jak uwazasz natomiast jesli o moje zdanie cgodzi to bardzo mi sie to nire podoba. pamietam siostre mojego bylego. bylismy na weselu i tak pieknie wygladala, kobieco, delikatnie elegancko, odwraca sie a tu tatuaz na plecach...........oooooooo strasznie to wygladalo

Ja od wielu lat o tym myślę. Nie chciałam właśnie robić w momencie gdy jestem napalona. Od 2 lat mi nie mineło gdy już zdecydowałam co i gdzie, więc raczej to przemyślałam. Mi się właśnie podoba takie pewnego rodzaju przełamanie. Gusta są różne. Najwyżej będę żałować, ale to za parę lat :)

Gość MariaMaryja
Zależy, jaki tatuaż... Drobna dziewczyna o delikatnym typie urody z tribalem na pół ramienia, to masakra, ale np. z pięknym, delikatnym kwiatem w kolorze, zrobionym przez profesjonalistę, to sam miód :) Opinie są takie, bo ciągle na ulicach widać mnóstwo buraków, paskudnych wzorów dziarganych perełką przez amatorów za symboliczną flaszkę, wygląda to tak jak wygląda niestety. Idź do renomowanego studia, poradź się tatuażysty i zdecyduj się tylko wtedy, kiedy będziesz na 100%pewna. Powodzenia :)

To ja jestem tragedią - mam tribal-łeb wilka na pół ramienia, a kolorowych tatuaży nie cierpię (szybko tracą urok)

Zdecydowałam już, jestem umówiona:) Reakcja rodziny będzie boska :P Ale chyba mnie nie wydziedziczą...ta przecież ja nic nie dziedziczę;) Tribali nie lubię czemuś, choć niektóre są łądne, a wilki to już w ogóle :D

Ja nie chciałam realistycznego wilka bo nie bardzo by do mnie pasował. Miał być psory tatuaż...teraz dobrze, że do linii w tribalu można łatwo dużo dodawać :D

Gość bóg

Tatuaż z własnej woli robią sobie tylko idio tki (lewaczki, feminazistki etc.) lub egoistki, które mówią, że to nie faceta sprawa jak kobieta wygląda (jeśli nie jego sprawa, to bądź kur wa sama całe życie i doprowadź do upadku swojej linii genetycznej), żadna z tych grup społecznych nie jest godna uwagi ze strony normalnego, rozsądnego faceta. Nie upiększają one ciała, bo ciało jest idealne w takiej postaci w jakiej zostało stworzone. Tatuaż mają zazwyczaj ludzie o niskiej inteligencji, którzy np. mówią, że ryba lub kurczak, to nie mięso. Tatuaż świadczy o tym, że kobieta podąża ślepo za modą lub ma problemy psychiczne (potrzebuje dowartościowania ze strony innych ...i, którzy zrobili sobie tatuaż lub są tatuażystami).