Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z gustem

Ankieta dla Pań po 30

Polecane posty

Gość facet z gustem

1.W związku/Wolna 2.Wiek? 3.Wygolona, czy Zarosnięta? opisz jak? 4. Kiedy ostatnio dobrze zerżnięta? 5. Twoja ulubiona pozycja? 6. Czy masz kajdanki? 7. Czy masz wibrator? 8. Czy byłaś wiazana i potem był ostry seks? 9.Czy się masturbujesz? 10. Jeśli tak to w jaki sposób? 11. O jakim seksie marzysz fantazjujesz? 12. Ilu miałaś partnerów seksualnych? 13. Czy uprawiałaś seks z elementami BDSM, wiązanie, klapsy, bycie uległa, bycie suczką, wykonywanie rozkazów? Opisz 14. Czy lubisz jak Facet robi Ci minetki? 15. Czy robisz lody? 16. Czy kutas powinien byc zarosnięty czy może byc podstrzyżony, ogolony? 17. Co najbardziej kręci Cię w seksie? 18. Czy dziś uprawiałaś lub będziesz uprawiac seks? 19. W jakiej pozycji to robiłaś /planujesz zrobic?

Gość a po co Ci to ???

Gość a po co Ci to ???
a bez tego nie umiesz ?

Gość 30 z groszem
1.w związku 2.31 3.wygolona /paseczek 4.wczoraj ,dokładnie po MMA 5.na chama :D/od tyłu 6.tak 7.nie 8.tak 9.kiedyś 10.się macałam po cycorkach ,miętosiłam je a druga rączką spuszczałam ciśnienie :) 11.z wiekiem ciągle coś innego ,trudno powiedzieć 12.1 13.tak /niektóre 14.no baa 15.no baa 16.obojętne mi to 17.odrobina agresji ,namiętność 18.będę się rżnąć ,uprawiam to pomidory w szklarni 19.wyjdzie w praniu

Gość morda maa
do 30stki !! moge cie dzis ja zerżnać?

Gość do facet z gustem
Ja ci chętnie dam BDSM gówniarzu! Dostaniesz takie mocne lanie na goły tyłek, że tydzień nie usiądziesz!

Gość hjnkl,hjlk,hi
Większość 30-tek to dominy. Kochają rządzić facetem. :P Żadna nic tu nie napisze, bo obraźliwie je pominąłeś przy wyliczaniu.

Gość &
idiotą jesteś:)

Gość morda maa
jestem rzeźnikiem i w zerżnięciu i w zażnięciu jestem najlepszy!! przebierzesz się za świnię jak w teledysku rihany o bdsm, a ja zrobie co trzeba!

Gość zadrzemiona
1.W związku 2.31 3.wygolony pas startowy 4. w niedzielę 5. od tyłu na boku 6. nie 7. tak 8. tak 9.tak 10. zaciskając rytmicznie udo o udo, całą dłonią, palcami, poduszką 11. o scenkach typu nauczyciel-uczennica, szef-sekretarka itp. 12. 11 13. owszem, dużo tego było 14. tak 15. tak 16. zarośnięty 17. scenki, jęki, zapach, możliwość bycia przyłapanym, seks w jadącym pojeździe, seks przy ludziach 18. niestety nie 19. nie dotyczy

Gość Genoweffa
1.Wolna 2.72 3.Zarosnięta, siwy busz 4. Kiedy ostatnio dobrze zerżnięta? na wielkanoc 5. Twoja ulubiona pozycja? na stojaka z wypiętym zadem 6. Czy masz kajdanki? nie 7. Czy masz wibrator? nie 8. Czy byłaś wiazana i potem był ostry seks? tak 9.Czy się masturbujesz? nie 10. Jeśli tak to w jaki sposób? nie dotyczy 11. O jakim seksie marzysz fantazjujesz? z dużym kutasem 12. Ilu miałaś partnerów seksualnych? 3 13. Czy uprawiałaś seks z elementami BDSM, wiązanie, klapsy, bycie uległa, bycie suczką, wykonywanie rozkazów? nie dotyczy 14. Czy lubisz jak Facet robi Ci minetki? tak 15. Czy robisz lody? tak 16. Czy kutas powinien byc zarosnięty czy może byc podstrzyżony, ogolony? podstrzyżony 17. Co najbardziej kręci Cię w seksie? kutasy 18. Czy dziś uprawiałaś lub będziesz uprawiac seks? chciałabym 19. W jakiej pozycji to robiłaś /planujesz zrobic? patrz pkt 5

Gość facet z gustem
Wznowienie ankiety:)

Gość nei_nei z niespodzianka
Ja nie odpowiem z powodu wymienionego przez hjkl,hj... :P

Gość żona waszmości
najpierw trzeba by zmienic numerek a mnie sie nie chce. aż tak otwarta w zeznaniach nie jestem.:D

przeprowadzasz jakieś badania statystyczne? może praca magisterska.... ups chyba za wysoko na Twoje progi:O

Gość FuckMe
1.W związku/Wolna związek 2.Wiek? 33 3.Wygolona, czy Zarosnięta? opisz jak? wygolona, różnie czasem całkiem, czasem pasek zostawiam 4. Kiedy ostatnio dobrze zerżnięta? nie pamiętam 5. Twoja ulubiona pozycja? wszystkie od tyłu 6. Czy masz kajdanki? nie 7. Czy masz wibrator? tak 8. Czy byłaś wiazana i potem był ostry seks? tak 9.Czy się masturbujesz? tak 10. Jeśli tak to w jaki sposób? palce wibrator 11. O jakim seksie marzysz fantazjujesz? z dwoma facetami 12. Ilu miałaś partnerów seksualnych? 5 13. Czy uprawiałaś seks z elementami BDSM, wiązanie, klapsy, bycie uległa, bycie suczką, wykonywanie rozkazów? Opisz tak wiazanie, klapsy, bycie suczka, uległą 14. Czy lubisz jak Facet robi Ci minetki? tak 15. Czy robisz lody? tak 16. Czy kutas powinien byc zarosnięty czy może byc podstrzyżony, ogolony? najlepiej postrzyżony 17. Co najbardziej kręci Cię w seksie? orgazm :P 18. Czy dziś uprawiałaś lub będziesz uprawiac seks? nie 19. W jakiej pozycji to robiłaś /planujesz zrobic? z w/w powodu brak odpowiedzi :)