Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia samosia

ZIELONE KUPY

Polecane posty

Gość kleosia samosia

Moja 5cio mieiseczna córka od prawie dwoch tyg robi zielone kupy;/ Byłysmy u pediatry ktory kazał podawac jej Dicoflor 30, 1x dziennie. Ale to nic nie pomaga, mala chyba tylko przez to robi jeszcze luzne. Jest na mm Bebiko, raz dziennie dostaje obiad ze sloiczka i na noc kaszke bananowa lub morelowa... Od czego to moze byc????? Pomozcie prosze:(

Gość to może być mleko
tym bardziej że bebiko to straszny chłam a kaszki mleczno-ryżowe czy tylko ryżowe??

Gość kleosia samosia
Mała cały czas dostawała bebilon i wlasnie robila zielone kupy, pediatra kazał zmienic na bebikobo maja ten sam sklad z tym ze bebilon ma wiecej zelaza i stad były zielone. A kaszki mała dostaje bananowa mleczną kukurydziano- ryżowa, a morelowa jest mleczna ryżowa.

Moje dziecko było na bebiku 2 lata piło i nic mu nie było zależy od dziecka jedno takiego mleka nie przyswaja drugie tak. Może idź do szpitala i powiedz ile tą zieloną kupke robi jeśli nie jest odwodniona to przepisza co innego lacidofil czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie jest dobre ma słony smak ale można kupić o smaku bananowym rozrabia sie to z 180 ml wody nie musi wszyskiego wypijać wystarczy że co jaiś czas łyczka wypije mojemu synkowi po tyg przeszło . Powodzenia

Gość to może być mleko
wg mnie (ale nie jestem wszechwiedząca) to wina mleka :) moje dziecko akurat od dnia porodu był na nestle a później na bebilonie pepti obcnie córka mojej koleżanki miała dokładnie ten sam kłopot co ty i jej lekarz przepisał bebilon pepti i zielone kupy przeszły może idź do alergologa bo myślę że mimo wszystko to nietolerancja laktozy która jest w kaszkach mlecznych i w mlekach dostępnych bez recepty :)

Gość kleosia samosia
ale mala bebiko pije juz 3 miesiace, to dopiero teraz by jej wyszło???? Teraz jest u mnie kolezanka ktora twierdzi ze jej corka takie kupy robila przy zabkowaniu a mojej rzeczywiscie widac dolne jedynki, no i na zabkowanie daje jej camilie, moze od tego sa luzne? Bo wczesniej i tak były zielone ale bardziej geste.

Gość kleosia samosia
To co innego moze byc powodem tych zielonych kup jesli to nie mleko?