Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertry

Brak pieniędzy a prezent na Dzień Matki

Polecane posty

Gość gertry

Z mamą nie mam za ciekawych relacji... ostatnio się nie dogadywałyśmy, mamy dosyć mocne problemy finansowe. Nie jest za ciekawie między nami, bo nasze relacje obecnie są zimne, nie potrafimy się do siebie zbliżyć, mimo że czuję że obydwie chcemy. Chciałabym jej sprawić jakiś prezent na Dzień Matki, skoro jest okazja właśnie tego dnia, ale nie mam pieniędzy. Czy jest coś co mogłabym zrobić, w formie prezentu ale bez pieniędzy... ? Macie jakieś pomysły?

To może zaproś mamę na kolację do siebie? Nie musi to być przecież nic wystawnego, wystarczy, że będzie to coś co lubi i że włożyłaś trud w przygotowanie tego.

Gość a kto to właściwie
Hmmm... w sumie to zawsze wzruszały ją prezenty robione własnoręcznie, ale nie mam pomysłu... Ona jest takim wiecznym lekkoduchem, bardzo uczuciowym, ogólnie uwielbia modę i dbać o siebie... taka młoda dosyć babka, nikt by jej nie dał tyle lat ile ma.

Gość gertry
Mieszkamy razem...

Gość i57895r7
a moze napisz list(laurkę) w której napiszesz co czujesz i co zawdzieczasz

Gość gość
Mój prezent będzie w tym roku oryginalny. Stwierdziłem, że kwiaty czy czekoladki odeszły już do lamusa :D Zamówię po prostu dokument kolekcjonerski z clubcard.com.pl z jakimś śmiesznym zdjęciem lub podpisem ;)

Gość gość
ja mam fajny pomysł że można kupić czekoladę i ukorzyć na papierze do pieczenia napis mama wydaje mi się że fajny pomysł

Gość gość
MOZE UPIEC CIASTO; albo posprzataj w domu by sie ucieszyla i kwiatki na lace nazrywaj : ZAWSZE TO COS napewno s ie ucieszy

Gość gość
gość dziś xxx bardzo mądrze ! i najbardziej ucieszy !

Gość gość
Sorry za banał, ale najlepszy prezent to czas spędzony razem: upiecz ciasto, obejrzyjcie razem film, pójdźcie na spacer - cokolwiek, co razem lubicie. Przypominam sobie znajomą biedną rodzinę, w której jedna siostra zrobiła drugiej taki "prezent" że zapisała ją do lekarza tj. wstała, zarejestrowała o 7 rano i czekała w kolejce za tamtą (starsze panie).