Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakalakaluuuu

czemu faceci wola młodsze kobiety?

Polecane posty

Nie jest wielkim wyzwaniem dla starszego gościa znaleźć młodą, jędrną samicę, której zaimponuje SWOJĄ POZYCJĄ. przestan ogladac telenowele :)

Gość Jan verrgov
jestem prawiczkiem mam 26 lat i chce na zone dziewice . W moim wieku nie ma dziewic , wiec w gre wchodzą tylko młodsze ode mnie

Gość Jan verrgov
dlatego nie ogladam sie za kobietami w moim wieku

Gość szakalakaluuuu
przecież to oczywiste spierdalaj z tego tematu

Gość tego nie rozumiem
"Bzykać się mogę zawsze i z kim chcę. Wiążę się z kimś, kto zabezpieczy mi byt. jezeli jestem zyciowa oferma to moze " Czy trzeba być "życiową ofermą" aby się bzykać zawsze i z kim się chce? Czy też tylko "życiowa oferma" wiąże się z kimś, kto zabezpieczy jej byt?

Gość ..zdezorientowana..
Czytając wasze teksty możecie być pewni, że żadna dziewczyna wam się nie trafi. No chyba że jakaś z w miarę lekkim upośledzeniem umysłowym.

Gość szakalakaluuuu
debilu nie zmieniaj nickow tylko wypierdalaj stąd!

Gość zielnowlosa
Przeciez to nieprawda ;) jedni wola mlodsze, inni starsze, a jeszcze inni glosza teorie, ze mlodsze to nie zmanierowane, jedrniejsze itp, a wiaza sie ze starszymi, bo wlasnie w nich znalezli to, czego szukali ;-)

Gość tego nie rozumiem= przecież to
oczywiste:classic_cool::D

Gość akuratt
janie ----- teraz dziewicy nie uświadczysz, jeszcze tylko w kl. I-III podstawówki może być o tym mowa ;)

Gość przecież to oczywiste
przestan ogladac telenowele Ależ NIE OGLĄDAM, czasem zaglądam na kafeterię.

Czy trzeba być "życiową ofermą" aby się bzykać zawsze i z kim się chce? zacznijmy od tego, ze takich osob nie ma, ktore bzykaja sie z kazdym i o dowolnej porze (marzenia po zamknieciu oczu sie nie liczą :) ) Czy też tylko "życiowa oferma" wiąże się z kimś, kto zabezpieczy jej byt? tak, jest to oferma intelektualna/emocjonalna (niepotrzebne skreslic)

Gość przecież to oczywiste
Prozac się kończy :(

Gość Bo tak jest i już
Ja mam 28 lat i wolę dziewczyny do max 22 lat,ostatnio spotykałem się z dziewczyną 27 lat i jak przyszło co do czego to mi nie stanął:P,ale to było uczucie,nikomu nie polecam,chociaż z tego co widziałem to ona była bardziej zdziwiona tym co zaszło.Ja próbowałem zabić sytuację śmiechem i żartami a ona poważna jak na pogrzebie i się jeszcze tłumaczy,że jeszcze jej się to nigdy nie zdarzyło :). Tak sobie później pomyślałem,że to przez to,że zawsze się spotykałem z dużo młodszymi,nigdy wcześniej nie uprawiałem sexu z dziewczyną powyżej 20 lat i trochę mnie zaskoczyły różnice w ciele 19 a 27. Zaznaczam,że nigdy nie miałem z tym problemów,a teraz to nie wiem,bo od tamtej pory z nikim się nie spotykałem.

Gość tego nie rozumiem
czizas, "zacznijmy od tego, ze takich osob nie ma, ktore bzykaja sie z kazdym i o dowolnej porze" Wskaż mi chociaż jedną porę, w jakiej ludzie się nie bzykają. Jeżeli uważasz, że "Bzykać się mogę zawsze i z kim chcę" znaczy to samo co "bzykam się z każdym", to faktycznie nie znajdziemy wspólnej płaszczyzny do rozmowy.

Jeżeli uważasz, że "Bzykać się mogę zawsze i z kim chcę" znaczy to samo co "bzykam się z każdym", to faktycznie nie znajdziemy wspólnej płaszczyzny do rozmowy. nie Mądri, nie znajdziemy, chyba ze nabierzesz dystansu do siebie, otrzymasz zastrzyk poczucia humoru, zaczniesz chwytac ironie i przestaniesz patrzec na swiat przez pryzmat kafe i telenowel

Gość tego nie rozumiem
Psychotropy mam źle dobrane i stąd te zmiany nicków, i analiza każdego zdania :O

Gość a ja tylko tyle
Odpowiedź jest bardzo prosta,wystarczy zadać sobie pytanie: Jaki wolimy samochód,nowy czy stary?

Gość zabawne 888
bo przeciez większość kobiet woli starszych i inteligentniejszych od nich facetów

Gość Jaki wolimy samochód
Niektórzy wolą nowe cinquecento niż starego ROLL ROYCE'a. Być może jest to rzecz gustu. A być może MOŻLIWOŚCI.

Gość z samochodami to nie jest
tak prosto :P Stare w dobrym stanie, a już w szczególności kultowe modele, są bardziej poczukiwane od jakis nowych dzieł azjatów... i więcej warte :classic_cool:

Gość bo tak jest..........
Młodsze nie mają pieniędzy,wiec wiażą sie ze starszymi meżczyznami z kasą.Większosć starszych kobiet jest niezależnych finansowo,nie muszą szukać "sponsora"wiążą sie z mlodszymi ,bo są dla nich bardziej atrakcyjni niż panowie w ich wieku.

Gość Jaki wolimy samochód
"większość kobiet woli starszych i inteligentniejszych od nich facetów" - to fakt. Ale dlaczego nie chcąc się do tego przyznać?

Gość wobwob
bo sa mlodsze i maja ladniejsza cere ciala wiecej energii i wogole bo kobiety wola starszych facetow

Gdyby tan starszy i bardziej inteligentny nie miał pozycji i pieniędzy mlodsze nie byłyby nim zainteresowane

Gość z samochodami to jest tak
jak z pasjonatami Uwielbiam coś co bez wątpienia jest super. Bez względu na przebieg i aktualny stan. Robię wszystko aby zdobyć to coś, tak trudno osiągalne. Są też ludzie, dla których najważniejszy jest lśniący lakier. Chcieliby, aby to był lakier AUDI. Ale stać ich tylko na lśniący lakier FIATA SEICENTO. O ile łatwiej go zdobyć.

Gość Madri to stary pierdziel co
leci na mlode dupy :D tylko zadna tego biedaka i imbecyla nie chce :D

Szczególnie starszych facetów lubią słabo wykształcone kobiety,nie oszukujmy się.Kobieta wykształcona i atrakcyjna, z dobrą pracą zwiąże sie z wykształconym i przystojnym równolatkiem.

Gość z szaconkem, bo się może skońc
a atrakcyjność zwiększa się wprost proporcjonalnie do ilości cyfr na koncie w banku, sześciocyfrowe, to w ciemno mogą mieć każdą, która im sie spodoba. Amen. Alelluja i do przodu ze stojącym kutasem. Ostatnie hasło o. Dyrektora.