Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone japonki

Jak on mi się podoba

Polecane posty

Gość czerwone japonki

Podoba mi się pewien nieznajomy, myślę że też wpadłam mu w oko. Jednak nic z tego nie wynika. Jak sprawić aby zechciał mnie poznać? Daję głowę iż albo jest nieśmiały, albo wychodzi z założenia że ładna to pewnie zajęta :/ On jest moim ideałem ale pierwsza nie zagadam bo pomyśli że jakaś zdesperowana jestem. Pewnie on jest zajęty :/

Gość AtenaSSS
Jak jest nieśmiały to na nic nie licz, ja mam chłopaka .. niesmialego, powoli nam to wszystko idzie, a poznanie sie graniczyło z cudem :P sami byśmy raczej nie doszli ;(

Gość czerwone japonki
Więc jak się poznaliście? ;) Nie wiem on nie wygląda na nieśmiałego

Gość sdhbdsfg
nie kumam takich ludzi jak ty, co masz do stracenia? zagadaj frajer odmowi to straci 6 w totka i tyle do gułagu cie nie zamkna. ja zawsze szedlem na calosc, jak pizde splawiala t osie smialem i mowilem se ok przynajmniej sprobowalem i nie bede sie dreczyl mysla ze moze by cos z tego było jakbym zagadał.

Nie wiem dlaczego, ale w świecie dalej wśród facetów góruje nieśmiałość. On chciałby zagadać, ale nie zrobi tego. Być może ze względu na swoją dumę, lub po prostu z nieświadomości reakcji kobiety. Dlatego najlepiej brać sprawy od razu w swoje ręce, bo mimo iż czasem się sparzymy, możemy trafić naprawdę trafnie. Trzymam kciuki >czerwone japonki

Gość mrówka atomówka hehe
Gdzie go widujesz ? Jest szansa na to, że zagada ? Znacie się, czy tylko się na siebie gapicie ?

Gość czerwone japonki
Nie mam pojęcia czy są jakieś szanse ;) Zawsze mówią że jak się kobieta podoba mężczyźnie to i tak zagada..