Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alzacja

Jak mu odmowic?

Polecane posty

Gość Alzacja

Sprawa jest pozornie banalna - zaproszenie na kolacje. Jakie macie sposoby na odmawianie, zeby nie byc zbyt milym, nie tlumaczyc sie, ale tez nie niepotrzebnie niegrzecznym. Chodzi o droge e-mailowa. Kurcze, na zywo jakos sobie radze, obroce w zart, ze jestem na stalej diecie, powiem szczerze, ze dziekuje za zaproszenie, ale nie skorzystam - Panowie albo lapia odmowe, albo pesza sie i nie probuja wiecej. Ten typ wyglada mi jednak na zdterminowanego ;) i moze nie byc tak latwo... Asertywnosc i savoir vivre sie klania - pomozecie zapelnic te pustke w glowie ;)?

Gość Alzacja
A może po prostu napiszę jasne i klarowne SPIERDALAJ?:classic_cool:

Gość zaraz fajk skonczy ciebie
ja zazwyczaj mówie/pisze nie dziekuje

Gość Alzacja
wiedzialam, ze zaraz pojawia sie jasne, mocne i maksymalnie skoncentrowane przekazy, jeszcze brakuje "badz szczera" - ale jakos sobie wyluskam te konkrety...

Gość Alzacja
W ogóle nie wiem po co tu wchodzę / jak zwykle żadnych konkretów.:o Wy pasztety, wy kurwa jego mać!

Gość Alzacja
Chyba nieodpowiednia pore wybralam, do tego pytanie malo emocjonalne, ale odpowiedzi wszystkim moglyby sie przydac.

Alzacja,prosto z mostu wal do gościa: NIE

facetom odmawia sie tak samo jak kobietom... czyli jesli nie jest to znajomy znajomych to mozna powiedziec po prostu wypad, a jesli jest i pewnie i tak go jeszcze spodkasz to po prostu powiedz "nie moge z toba isc, jestem zakochana... " :)

Gość Alzacja
dobre, zbereznik, dobre... juz mi cos swita. Zakochanie, to moze za mocne slowo, bo on w koncu zaparasza na kolacje tylko, a nie prosi o reke... hmmm

to napisz mu ,że masz pukanko w ten wieczór i nie możesz;)