ania@ania 0 Napisano Maj 23, 2011 jak w temacie dietka 500 600 kalori przez pierwsze dwa tygodnie potem stopniowo w góre z kaloriam , mysle ze to dobry moment bo warzywka tanieja i owoce niedługo pyszne więc do dzieła ja startuje z wagi 74 kg przy wzroscie 173cm . planuje korzystać z strony ile.wazy.pl stawiam na duża ilosc wody , sok pomidorowy dzisiaj w planach do zjedzenia : "coś na ząb" -kuskus pycha zalewasz i gotowe -160 kalorii , zupka jarzynowa na kostce rosołowej (oczywiscie bez makaronu i ziemniakow ) ok 150 kalorii , na przekaske pomidorek i ogorek swierzy ,na kolacje może 2 jajka na miekko ??-160 160+150+160= 470 kalori soku pomidorowego i ogorków i pomidorkow nie licze :P zapraszam wszystkie chetne do dietkowania w ten sposób razem bedzie łatwiej wymyslac niskokaloryczne posiłki :) musze dzis zakupic kisiel jagby mnie naszła ochota na słodycze a i big milki jeden to tylko 85 kalorii:), no i pieczywo chrupkie ryzowe jeden krazek to 18 kalorii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 23, 2011 hej.Ja tez jestem na tej dietce i tak smo jak Ty nie licze warzyw i owocow bo to bez sensu.Od kilku dni jestem na tej diecie i spadlo mi prawie 5 kg,z czego czesciowo to woda.Dodatkowo owijam sie folia i stosuje masaze banką chinską.Boczki zniknęły,uda nieco smuklejsze.Ciesze się,że znalazłam kogos myslacego podobnie jak ja i nie liczącego głupich kalorii z pomidora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinowa___zlosnica... Napisano Maj 23, 2011 madziulkaaa1 co z ta folią? jak to dziła mozesz napisać cos wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ollusssiaaaa Napisano Maj 23, 2011 ja jestem od dzis na diecie pn 600, wt 500, sr 400 czw 600 pt 300, weekend mż :) no i pilnuje zasady niełączenia (bo to bardzo wazne) http://spis-moichdiet.blog.onet.pl/CHUDNIESZ-2-3-KG-W-TYDZIEN,2,ID427563168,DA2011-05-19,n no i wyznaczam sobie 70dni takiego experymentu i mój cel minus -15kg :) pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Maj 23, 2011 wiec startujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie że nas wiecej ,dawajcie niskokaloryczne przekaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 23, 2011 Wiec,smarujemy uda balsamem ujedrniajacym lub rozgrzewajacym i zawijamy to miejsce folia na ok. 30 minut ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 23, 2011 podnosimy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lsd cvl; cvla ; Napisano Maj 23, 2011 ok smarujemy i podnosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ck_ck 0 Napisano Maj 23, 2011 siemka dziewczyny no ja też sie odchudzam dziaj był jogurt naturalny(69 kcl) potem zupka myślę, że nawet 100 kcl nie miała i 5 szklanek wody + zielona herbata co sądzicie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Maj 25, 2011 witam wczoraj zjedzone : kubek zupy jarzynowej ok100kalorii sok pomidorowy :80 kalorii sok warzywny :90 kalorii brokuła :90 kalori i moje nowe odkrycie sok fit z biedronki szklanka 55 kalori:) a tu drugie zaskoczenie flaczki w 1 porcji 150 kalori :) i 3 x po 18 kalori wafelki ryzowe plus minus 600-700 kalori nie jest zle a u was jak tam dziewczynki idzie ??? cicho cos tu na topiku może ktoś chetny sie dołaczy ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 25, 2011 Cześć;) Dołączę się więc do Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Maj 25, 2011 witaj fajnie ze jesteś :) jakie plany na dzisiaj w jedzeniu???? mam nadzieje ze sie nam uda bo ja mam dosc siebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 25, 2011 Ja dzisiaj już wypiłam kawe z mlekiem. Około 11 zjem gorący kubek-pomidorowa:) i zjem jogurt jogobella:) Około 12 znowu kawa:) a jak wróce z pracy do domu: planuje tak o 16, zjesc warzywa gotowane na parze:) A TY?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 25, 2011 ania@ania a ile teraz ważysz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Maj 25, 2011 oj duzo 74 kg ale ja najlepiej sie czuje przy wadze 68 kg nie wobrazam sobie siebie 60 kilowej:) ty masz wage dobra według mnie :) a dzisiaj kolejne odkrycie w biedronce serekjablkowo gruszkowy 150 g tylko 78 kalori i smaczny wiec jeden posilek dzisiaj zaliczony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 25, 2011 Ja jak kupuje produkty to nie patrze tak bardzo na kalorie...oczywiscie zwracam na to uwagę, ale przede wszystkim patrze jaka dany produkt ma zawartość tłuszczy i węglowodanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 25, 2011 A tak na marginesie to jestem bardzo głodna.... na maxa! Znasz coś szybkiego i mało kalorycznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owszem znam Napisano Maj 25, 2011 baton Snickers :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitana2000 0 Napisano Maj 25, 2011 to później dziewczyny załozycie topik jak sobie radzić z efektem jojo :) a na poważnie to są fajne diety można szybko zgubić kg ale po co ja ki tak szalka wagowa się odwróci ; rozmawiałam o tym z dobrym dietetykiem powiedział mi że najlepiej ograniczyć na zawsze 1000kcal z dziennego zapotrzebowania średnio kobieta potrzebuje 2500kcal czyli dziennie powinno się zjadać 1500kcal w ten sposób mozna chudnąć 1kg tygodniowo dodatkowo ćwiczeniami modelować ciało i tyle ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emika 0 Napisano Maj 25, 2011 Cześć, może i ja dołączę do Was, bo mam problem ze zrzuceniem 8 kg, więc od jutra zaczynam, a dziś poszukam fajnych dań niskotłuszczowych - niskokalorycznych, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_017 0 Napisano Maj 25, 2011 ja też moge,ja tez? ;p hmm jutro tak zeby oczyscic organizm zjem same jablka :) Emika z jakiej wagi startujesz? powiedz cos o sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdka_25 Napisano Maj 25, 2011 Kurcze a to nie trochę za mało? Zawsze chcecie tyle jeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ibrecha Napisano Maj 25, 2011 jest kilka fajnych stronek o lewatywie, nawet nie wiedziałam, że temat jest tak popularny http://lewatywa.info/ - chyba wszystkie prakyczne aspekty i dość mętne historie: http://lewatywe.blox.pl czy http://enema1.republika.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Maj 26, 2011 Hej. Dzisiaj zrobiłam sobie sałatkę do pracy z kurczakiem i warzywami:) mam tez przygotowany jugort i oczywiście nie może się obejść bez 3-4 kaw.... wieczorem mam napady głodu i wtedy jem ale staram się zjeść ryż z jarzynami lub kasze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach