Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_prosta

dlaczego tak podchodzę do kontaktów z ludźmi w necie?

Polecane posty

marta_prosta________ musisz nabrac dystansu do takich wypowiedzi a zwlaszcza ich autorow z reguly totalnie anonimowych i czesto bardzo mlodych ludzi...sama znasz swoja wartosc wiec jaki w tym problem, z reguly jadem tutaj i nienawiscia pluja zakompleksione osobli ktore w realu chodza z puszczona glowka albo sa szarymi myszkami a na forach przybieraja maski silnych i elokwentnych person, czesto swoje wypowiedzi podpierajac cytatami z neta, wyrwanymi totalnie z kontekstow i upieraja sie przy swoich racjach obrazajac innych...a bieda temu kto wstawi foto ( na poczatku, pozniej entuzjazm opada i wraz z nim nienawisc i obelgi )...jednak jest wiele ciekawych dyskusji i swietnych osob, ja z takimi rozmawiam z dala od forum a nawet spotkalam sie osobiscie..wiec nie przejmuj sie-jak cie zdenerwuje ktos to wez gleboki oddech, odejdz od kompa, ale nie syp nienawiscia i bluznierstwami bo to bez sensu...:) we wszystkich jest cos pozytywnego, tego nauczylo mnie zycie ...

Gość Klyn_
leviatan jest chlastalnikiem nasiennym

Gość hhfhfhfhfhf
ines,dlaczego zakladasz,ze to szare myszki? moze wręcz przeciwnie,to ludzie falszywi,ktorzy udają miłych? Ja jestem właśnie taką szarą myszką zakompleksioną ze spuszczoną głową a jadem nie pluje,wręcz przeciwnie,do życia też jestem pozytywnie nastawiona tylko że tego nie widać bo jestem nieśmiała :P dlaczego dla ludzi nieśmiały = wredny? :( ja wiem,sprawiamy wrażenie ponurych,no ale jednak troche przykro jest tak stac samemu z boku...

no wiec sobie juz sama odpowiedzialas....jesli na forum nie udajesz gwiazdy to jest ok...ja pisze o szarakach ktore do tego tutaj udaja super laski z potencjalem intelektualnym nasaczonym podloscia...;)

Gość hhfhfhfhfhf
ja nie udaje nigdzie nikogo :P w kazdym razie nie celowo,bo jak w towarzystwie sie nie umiem odnalezc,no to ciezko powiedziec,ze jestem wtedy sobą. A co do tematu to ja mam odwrotnie,w necie lubie dyskutować,wymieniać sie poglądami,umiem sie rozpisać rzeczowo na dany temat a w realu to czasem nie umiem sie wysłowić i raczej nie prowadze zaciekłych dyskusji.Niestety przewaznie siedze cicho nawet jak sie z czyims zdaniem nie zgadzam :O:O Nie cierpie tego w sobie.W sumie ciesz sie,ze w zyciu Ci sie udaje,wobec tego net nie jest istotny.