Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbu zielona pietruszka

Topik kulinarny

Polecane posty

Gość herbu zielona pietruszka

śniadanie: jajecznica na boczku z pieczarkami posypana szczypiorkiem, do tego bułka z masłem i pokrojone pomidory :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotujemu
obiad kieszonki ze schabowego z serem plesniowym, ziemniaki, surowka, deser ciasto 3 bit , czeresnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o k........
kolacja zimny Lech

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jak się robi takie
kieszonki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotujemu
gruby kotlet i nozem robisz kieszonke (dziure) nacinajac do srodska tam dajesz ser i zamykasz wykalaczkami, miesa nie rozbijac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja dzisiaj ugotuje
pieczarkowa a na drugie zeberka z mloda kapustka, mniam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość help jak ugotować rosół
ale taki żeby nie był mętny czyli taki klarowny????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak ktos lubi chude
mięsko na kanapki to polecam prościutki przepis: bierzemy kilka łyżek oliwy, dodajemy przyprawy (ja dodaję przyprawę do mięs knorra i imbir) do miski wkładamy filety z kurczaka, wlewamy oliwę z przyprawami, obtaczamy filety, odstawiamy na 10 minut wstawiamy wodę w garnku (ja lekko solę i dolewam trochę sosu sojowego), żeby się zagotowała, w międzyczasie rozgrzewamy olej na patelni, obsmażamy filety z obu stron - około 5-6 minut następnie filety wrzucamy do gotującej wody na ok 12-15 minut wyjmujemy i do lodówki, żeby szybciej się schłodziły a potem kroimy na kanapki - wilgotna smaczna pyszotka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chcę jutro zrobić
gołąbki a nigdy nie robiłam, macie jakieś swoje sprawdzone przepisy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość up ten ważny top
:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×