Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala120

Pomocy:)

Polecane posty

Witam Kobietki:)mam pytanie w maju staralismy sie z mężem o dzidziusia:) ostatni okres byl 18-23 kwiecien i 16 maja powinnam dostac nastepny aczkolwiek sie nie pojawil jedynie 20 maja pojawilo leciutenkie plamienie wkladkahigieniczna spokojsnie starczy:)test robilam wczoraj popoludniu i wyszedl negatywny. czy moze byc tak ze jest zawczesnie i nic nie wyszlo??albo czy moze byc jakas inna przyczyna?

jeśli Ci się udało a test tego nie wykrył to możesz mieć mały przyrost hormonu beta hcg. Idz napobór krwi na bete HCG (koszt ok.30zł) będziesz miała 100% pewności czy to ciąża czy nie. Powodzenia

Kurcze powiem szczerze ze boje sie znowu wyniku negatywnego...poczekam do czerwca:)Jeśli do maja nic się nie rozkręci a wątpię:)to w czerwcu zrobię test:)Mam wielka nadzieje ze w koncu sie uda:)

no wtedy test powinien już wykryć ciąze:) choć ja zrobiłabym bete dla świętego spokoju, bo jak się bedziesz stresować to może Ci się miesiączka jeszcze bardziej przesunąć w każdym razie 3 mam kciuki aby było po Twojej myśli;)

Gość u mnie
doszlo do poczecia w polowie maja (ubieglego roku oczywiscie) a na poczatku czerwca juz na tescie byly dwie kreski...

Gość dori0099
Hej, ja też się staram o dzidziusia. Póki co nie mogłam ( nie mogliśmy ;) ) trafić w owulację, choć robiłam testy te na mocz, teraz czekam na @ żeby zacząć używać kompika cyklu ( ja mam Cyclotest Baby ) i mam nadzieję, że się uda.

Trzyma za wszystkie przyszłe mamusie kciuki:)Dajcie znac czy wam sie udało:)Przy pierwszym dziecku jak mialam okres kilka dni po terminie tez test yszedł negatywnie wiec licze ze i tym razem tez tak bedzie ze potem ujrze dwie piekne czerwone kreseczki:)A wiece cos na temat szyjka macicy polozona wysoko , nisko??i otwarta, zamknieta??ja zawsze podczas okresu mialam nisko otwarta i twarda a teraz mam tak ze jest wysoko miekka ale nie potrafie okreslic czy otwarta czy zamknieta...Ale okres w dalszym ciagu jest slabiutki:)

Gość pomocniczka :)
jesli do tej pory Ci nie wyszło mogę Ci polecić tester / mikroskop owulacyjny. Ja używałam Afrodyty i zaszłam w 2 cyklu :) wcześniej oczywiście wszystkie badania zrobione :)