Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna pani z forum

Pytanie o zasilki w UK-prosze osoby kompetentne !

Polecane posty

Witam... Mam pytanie..Czy malzenstwu z dwojka dzieci nie cale dwa lata i okolo 7 lat ( Oboje pracuja) Dochod ok 20 tys rocznie,beda sie nalezaly jakies dodadtki..Jesli tak to ile ? Z gory dziekuje i pozdrawiam!

Gość olivia dunham
sa specjalne kalkulatory, wystarczy poswiecic kilka minut i bedziesz miala podany przyblizony wynik, czy i o co mozecie sie starac.

No w sumie nie wiedzialam,bo sytuacja jest nowa..A mozesz podac jakis link ?

W tej chwili mamy bo nie pracuje...A wlasnie sie zastanawiam bo mamy oferte pracy dla mnie wlasnie na pol etatu i chce zobaczyc jak to sie kalkuluje jak do niej wroce..:)

Gość olivia dunham
no ale child benefit dostaje sie bez wzgledu czy pracujesz czy nie.

Gość yureeyriuiuweruyir
Sami beneficiarze :O Ja p... Wstyd za polaczków.

Gość fdhgkjfdhgdfg
sie tak nie wstydz bo kurwa benefity biora wszystkie narody swiata

Gość yureeyriuiuweruyir
Nie ma to jak wywieźć dupę na wyspy, żeby żeby żebrać benefity i nic nie robić 🖐️

Gość fdhgkjfdhgdfg
za darmo tu nic nie daja :D:D:D

coz za "emigranci zasilkowi";-))))

Gość wsiorazzaplota
ja nie pracuje(legalnie oczywiscie), moj maz pracuje na legalu ale dorabia na lewo ile sie da. mamy dwoje dzieci i na oba benefity. polowe czynszu placi counsil;). ostatnio za tydzien maz dorobil 400funtow no i jedziemy ZNOWU na dominikane poopalac dupcie .hm..aa autko musze zmienic na nowszy model, a co sasiadka moze miec to ja nie :D:D.

Gość i tak trzymaj !!!!!
:D

Gość nbbbkjjbk
Nie dość, że beneficiarze, to jeszcze zakompleksione polaczki... :D Ty się tak nie chwal, że mąż robi na lewo, bo łatwo was będzie namierzyć 🖐️ Żal mi ludzi, którzy muszą kantować, żeby móc wyjechać na wakacje. Ale co poradzić, jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz.

Gość nbbbkjjbk
Nawet słowa "council" nie potrafisz napisać poprawnie analfabetko :D

Gość MUAHHAHAHA
wsiorazzaplota - i czym ty się szczycisz kretynko? Polaczkowym cwaniactwem? Zero honoru 🖐️

Gość hfhcusdv
Do roboty wypierdalac, a nie benefitow sie zachciewa. Nic dziwnego, ze UK schodzi na psy, jeszcze troche i wam sie wszystkie benefity skoncza cwaniaki.

Gość wsiorazzaplota
buhahaha..mozecie mnie wszyscy cmoknac w szanwna dupcie. juz mnie namierza uu boje sie.i male sprostowanie, nie kantuje zeby moc JECHAC NA WAKACJE. jak narazie spie spokojnie i szczesliwie, niestety wy nie ;)

Gość Pytanie o zasilki w UK-prosze
MYSLE ,zE AUTORKA NIE MIALA NA MYSLI CWANIACTWA ,ANI LENISTWA,TYLKO ZWYKLE POGODZENIE PRACY I DOMOWYCH OBOWIAZKOW.Podam na moim przykładzie,maz pracuje,na caly etat,ja siedzialam w domu....bo...bo byly dodatki i moglam sobie na to pozwolic,nadarzyla sie swietna okazja pojscia do pracy na pol etatu.Maz byl przeciwny,ale ja nalegalam no i poszlam.A teraz? teraz nie mam co z dzieciakami zrobic ,jak maja wolne dni,sa za male zeby je zosatwic same w domu,szkola corki otwarta jest od 9.00 wczesniej moglam zaprowadzic corke i spokojnie dotrzec do pracy kilka minut po 9.00 teraz? teraz musze zostawiac corke po obcych ludziach,prosic ,pytac czy moge ja przyprowadzic ,bo w pracy musze byc na 9.00 a nie po 9.00.Mam problem z transportem do pracy ,jednym slowem wiecej z tej pracy szkody niz pozytku,a tak bardzo chcialam do niej isc mimo benefitow. A i dodam ze teraz rezygnujac z tej pracy bede miala mniej pieniedzy niz kiedy jej nie podejmowalam .Wiec nie mowcie ze ludzie tyulko na benefity patrza,ludzie patrza na pogodzenie,pracy,szkoly ,dzieci,domu ,dojazdow,przyjazdow ....

Hm..mam to samo co pani wyzej. Moglabym spokojnie pracowac nawet na caly etat, ale co z dzieckiem kiedy bedzie wolne?? Moze ma ktos jakis pomysl? Co do kombinowania z benefitami, znam osobiscie kobitke co ma 4 dzieci, nie pracuje zadne z rodzicow, benefity biora. Nie mja sprawa..pilnuje swojego nosa!! Mysle ze predzej czy puzniej to sie im skonczy , tylko jakim kosztem ;)

Gość Pytanie o zasilki w UK-prosze
Ja pracuje na pol etatu ,za najnizsza,wiec wynajecie opiekunki ,na czas wolny od szkoly to chodzenie do pracy ,za darmo.A znajomi? znajomi dzisiaj ci zostana ,a jutro nie...Do tego doszly moje problemy z dojazdem.

Gość bananowa malina
dziewczyny, tak z ciekawosci, te ktore nie pracuja mozecie mi podac taka przyblizona kwote jaka dostajecie na miesiac? Chodzi mi o TC, CTC i jesli pobieracie np. HB.

Kzdy ma inna sytuacje rodzinna ,czyli inne zarobki ,jeden ma jedno a inny dwoje dzieci . Zobacz sobie na kalkulator i dowiesz sie ile dostaniesz,o ile mozesz miec.

Gość mieszkam w Polsce nie narzekam
Wy się jeszcze chwalicie wakacjami za benefity,maskra!!! Lenie pieprzone,przez Was mamy taką zjebana opinię na świecie. Nieroby zasrane. Nieudacznicy życiowi,dla obrotnych i pracowitych praca w Polsce też jest!!!

Gość noooooooo
"Nieudacznicy życiowi,dla obrotnych i pracowitych praca w Polsce też jest!!!" Noo, jest. Tylko za ile? :D Na tym samym stanowisku w PL i w UK zarabiam nieporownywalnie wiecej i na wiele wiecej mnie stac. Jestem farmaceutka.

Gość umciaramciaaa
co was tak boli ze ludzie pobieraja benefity?? a co niby w polsce nie biora??? tylko ze polska biedna jest niestety i nie stac nikogo na nic pomimi tych dodatkow. ludzie w uk maja duzo wiekszy standart zycia niz wy w pl!!!!!!!! zalosni jestescie polaczki w polakowie buhahahahaa.

Gość beneficiara polska :D:D
ty chcesz sobie jechac za 300 funtow z cala rodzina na te pierdolone wakacje? Bo mi jakos kurwa nie starczy za benefity na nie,ale przeciez ci co siedza w polsce wiedza lepiej ile to my tu mamy tych wielkich benefitow. Jak ci zal dupe sciska to rusz dupe i przylec , zasmakujesz kokosow !!!! i polecisz na wakacje :D:D

Gość mieszkam w Polsce nie narzekam
Sorry,nie muszę brać jałmużnej w UK,na wakacje sobie latam,spokojnie.Im służbowo tez po całym świecie. A u Was jak tam w fabryce na nocnej zmianie?

Gość bananowa malina
To po co sie wypowiadacie w temacie skoro tacy milionerzy z was?? Polowie z was poprostui zal dupska sciska