Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łooorany

NK-ludzie są pojebani

Polecane posty

Gość łooorany

Wchodzę dzisiaj na NK,patrzę a pozycji zdjęcia dodane ostatnio przez twoich znajomych,same niemowlaki,ludzie są pojebani,przecież to jest portal ludzi z klasy,chodzi o kontakt i zdjęcie jak dziś wyglądają.Sam mam żonę i córkę ale na NK ma tylko dwa swoje zdjęcia. Jak wchodzę na Nk to chcę zobaczyć swoich znajomych bądź z nimi pogadać,a nie oglądać ich dzieciarnie.Wy też tak robicie?

Gość pancia ancia
mam takie samo wrażenie pełno dzieciniarni na zdjęciach , z wakacji, jak na nocniku siedzi itp rekordzistka ma 500 zdjęć a niektórzy nawet swojego zdjecia nie umieszczają co mnie obchodzą , narodziny, urodziny ich dziecka itp ps . sama mam dwójke dzieci

Gość adsfdsfdgfdhghgfh
Ja nie mam konta na nk, ale wiem od koleżanki, że nasza wspólna znajoma po trzech dniach od porodu miała już zdjęcia swojej dzidzi na portalu.

Gość dziaddek
lans po polsku zrob sobie dzieciora i na nk hahahah

Gość ludzie są głupiii
Jeszcze to ujdzie, jak nie ma dużo tych zdjęć dzieci i jeszcze zależy jakie są...bo czas to niby zdjęcie dziecka, gdzieś w tle ono jest, a na pierwszym planie nowe mieszkanie, wiadomo o co chodzi :D

Gość ionka
nk to straszna żenada, sama mam profil i myślę o usunięciu, mam to samo wrażenie

Gość pancia ancia
trzech dniach ? ja widziałam zdjecie z tego samego dnia ze szpitala

Gość ludzie są głupiii
Mam znajomą z liceum, który pojawia się na NK dopiero, jak zaczęła mieszkać w nowym domu, żeby mogła fotki z nowego domu wrzucać :D

Gość adsfdsfdgfdhghgfh
Ciekawe czy te dzieci chciałyby, że ich zdjęcia były dostępne...

Gość pancia ancia
dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiękniejsze rozumiem to , sama mam dzieci ale nie zamęczam ludzi fotami swoich "bóstw" :O ja nie moge oglądać tych fot dzieciaków w piaskownicy na nocniku jak śpi w łóżeczku na foteliku w samochodzie jak śpi z tatusiem ja dmucha świeczke na torcie itd itp masakra, mam dosyć

Gość łooorany
A najgorsi są ci,którzy wrzucają zdjęcia nagich niemowlaków.

Gość pancia ancia
a najbardziej śmieszne jest jak koleżanka nie pokazuje ŻADNEGO swojego zdjęcia a pokazuje 60 fot swoich dzieci to juz makabra i szczyt wiochy

Gość stary jenni
pedofiia

Gość a ja ostatnio
przeglądam profil koleżanki, a tam nowe zdjęcia jej synka i podpisy: Pawełek z mamusią, Pawełek bawi się, Pawełek biega za piłeczką, Pawełek i jego pierwsze urodziny... :O

Gość udaję korniszona
najgorsi sa ci, którzy w ogóle zakładają konta na tej kloace :o

Gość pancia ancia
można dzieciaka pokazać na dwóch fotach i styka ludzie litości dzieciak w 40 pozach , z całym szacunkiem do miłosci rodzica ale nie obchodzi mnie sesja jego dzieciaka

Gość a ja ostatnio
W ogóle to mam wrażenie, że między matkami jest taka umowa, że któraś da zdjęcia dziecka, a reszta pisze: jakie słodkie, jakie śliczne, o Boże zakochałam się itd.

Gość olcia***
Jeszcze tacy mnie wkurwiają,co założą konto ale nie dadzą swojego zdjęcia,tylko jakieś dziwne obrazki,np: http://nk.pl/profile/23769873

Gość ertet4
Wszystkie te serwisy typu Nasza Klasa, Facebook, Fotka.pl i tak dalej to jedna wielka żałosna lansiarnia dla żałosnych znudzonych życiem Polaków.Widzę co się dzieje, goście z mojego osiedla totalne cioty niewydymki mają jakieś fotki z imprez na których nigdy nie byli lol :D Sąsiadki które na co dzień toczą wojnę z mężami i żyją jak w średniowieczu mają same fotki rodzinne z uśmiechem na twarzy, miłymi podpisami i tak dalej.Ale najbardziej co mnie rozpierdala to profil tzw "łączony" czyli jakaś tam panienka z swoim kochanym chłopakiem mają wspólny profil typu Marzenka&Sebastianek Forever Love hahah Kicz, tandeta totalna.Nie rozumiem czy Ci ludzie siebie nie widzą ? nie wiedzą jak jest ? nie potrafią rozumować ? Ja wiem że to prawie 40mln kraj ale kurwa wstyd mi za to jacy niektórzy ludzie potrafią być zacofani.

Gość ertet4
Zapomniałem dodać jeszcze o laskach z fotki.Te to już w ogóle rozum zgubiły bo dzisiaj to już normalka jest jak 17letnia laska pokazuje cycki, dupę i brzuch albo stroi miny jak by była sparaliżowana a jakieś tępaki prawiczki piszą jej że jest sexi lalka i dziewczyna myśli że Boga za nogi załapała.

Gość botwina z lublina
Moja (kiedyś zupełnie normalna) koleżanka po urodzeniu dziecka zasypała swój profil jego zdjęciami a najlepsze były podpisy typu: "O jaki ja duzi jestem", "O jaka pysna zupka", "O jak ja ładnie pomagam cioci lepić pierozki" :-O