Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamałamała

Obraza rodzinki

Polecane posty

Gość małamałamała

mamy własne wesele w sierpniu, w czerwcu zaproszeni jestesmy na wesele kuzyna mojego ale ja mam w tym dniu obrone i nie idziemy ( 100km od nas), w maju mielismy komunie i urodzinki kuzynki , w lipcu idziemy na chrzciny bo mój bedzie chrzestny...kasa leci strasznie a rodzinka sie obraza, ze na to wesele do kuzyna nie idziemy. Pomyslelismy, ze pojdziemy po weselu z 200 zł i takie albumy kupimy ze 3 skorzane na zdiecia .....ale trafia mnie, ze nikt nie liczy sie z tym, ze my tez mamy własne wesele niedługo!!! ja nie wymagam prezentów i zeby mi sie wesele zwrociło a wiem, ze bedzie obraza, ze mało dajemy....odechciewa mi sie tego wszytskiego tak sie wyzalic chciałam :(

Gość małamałamała
up

Gość buysomethingoteat.com
a powiedzieli ci cos na ten temat?jezeli sie obrazaja, to cos z nimi nie tak, jak mozna nie zrozumiec,ze masz obrone?daj sobie z nimi spokuj, bo tlumaczenie chyba nie ma sensu,szkoda sliny:)

Gość małamałamała
no tak, ze im bardzo przykro, zebym prezłozyła obrone, ze co to takiego nikt nie rozumie, ze ja po obronie jestem wykonczona i animi sie sni jechac 100 km i sie bawic co tam nie pojedziemy to zaraz no jak to was nie bedzie? musicie byc chocby nie wiem co a co to pepek swiata ich wesele?

'musicie byc chocby nie wiem co', no nie moge,ze tak wam powiedzieli, maja czelnosc. Ja bym nprawde nie zwracala uwagi na to co mowia, bo oni zdania nie zmienia, widocznie dla nich az tak wazna nie jestes i szacunku nie maja, do twojego wysilku, ktory w lozylas w prace. ja juz dawno przestalam sie intereswoac co rodzinka o mnie mysli,a ni mnie nie utrzymuja ani nie pomagaja w zaden spowsob, Tobie radzilabym zrobic to samo.

Gość salianka
PM mają chyba źle w głowach uważając,że są pępkiem świata (podobno z egotyzmu się wyrasta juz w przedszkolu)-to już kolejny tego typu topik.Wrzuć na luz i zajmij się obroną.Powodzenia ;)

Gość małamałamała
a gdzie tam oni by się przejmowali moja obroną tylko tesciowa pomyslała, ze no fakt obrona wazniejsza

Gość przełożyć obronę, nieźle
powinni zrozumieć, że masz własne wesele niedługo i że chcesz zapewne jak najszybciej mieć już za sobą obronę. ja rozumiem, ze jest przykro jak ktoś odmawia (sama mam wesele własne we wrześniu) ale bez przesady takie teksty. jak ktoś nie może to nie. jak robią poprawiny to ja na ich miejscu bym powiedziała, ze może chociaż na poprawiny byście przyjechali ale nie że MACIE być i już.

Gość a dlaczego po obronie
nie moglibyście wpaść na wesele? Zmęczenie? - ok, szybciej się zmyjecie. ale to wesele kuzyna Twojego przyszłego... Już rozumiem powód odmowy.

Gość małamałamała
tak zmeczenie ja mam chore serce, narzeczony tez na cos choruje, obrona jest o 12 , nie wiem ile tam bede siedziec a musze do konca na ogłoszenie wyników i podpis odbioru jak mam bez samochodu dotrzec na 16 tłukac sie 100km busem???

Gość 123zona
a ja miałam odwrotna sytuację: nie zaprosili mnie na ślub bo miałam obronę a zeby było śmieszniej to obrona była 3 tyg później. Ale to nic moja mam uznała że powinnam się uczyć dniami i nocami wiec to jej szpilka była

Gość sgsgsgsgsgsggsg
Wiesz co olej tych mlodych. Obrona dyplomu jest przewaznie raz w zyciu to jest bardzo wazne wydarzenie , bo to konczy pewnien etap w Twoim zyciu. Wlasnie w Twoim a nie mlodych . I to Twoje zycie powinno byc dla Ciebie wazniejsze. I jesli ktos nie rozumie jaki to stres i zmeczenie to nie warto sie nim przejmowac. Zloz im zyczenia wczesniej i tyle.

Gość małamałamała
dla swietego spokoju chcemy isc dac prezent po slubie