Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcelaa

problem z praca meza

Polecane posty

od jakiegos czasu mam problem a mianowicie jestem po slubie juz lata a moze dopiera mam pol roczne blizniaki moj maz pracuje w swoich rodzinnych str czyli km od miejsca gdzie mieszkamy obecnie dodam ze mieszkamy z moimi rodzicami bo ktos musi mi pamagac przy dzieciach wiadomo nie zawsze sa spokojne.... problem polega w tym ze maz nie chce zmienic pracy chodzi mi o to zeby pracowal blizej nas i byl codziennie w domu bo obecnie przyjezdza co drugi dzien i na weekend prosze was o pomoc co mam zrobic jak przekonac meza i wytlumaczyc mu ze jest mi potrzebny bo ja jestem juz naprawde zmeczona dzieci daja ma w kosc... dodam ze maz bardzo kocha dzieci i lubi sie nimi zajmowac gdy tylko ma czas ale problem w tym ze ma go stanowczo za malo dla nas

Gość omaaaajjjaaaa
prowo

hehe nie ma to jak sie podszyc pod kogos i besztac ... tylko co ci to da masz jakas satysfakcje z tego??

Gość aqswfrtgyhjuqfghjkfghjkl
zastanow sie po co facet ma zmieniac on wie zse woli wolnisc przeciez oni tylko wsadzic prysnac dzieci ich nie obchodza niestety http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

porozmawiaj z nim powiedz że już tak nie może być dłużej że dzieci za nim tęsknią. Może jak Ty poszukasz też pracy to mu będzie łatwiej wrócić bo pewnie o koszty chodzi

Gość hmmm12
niebylo mnie tam 5 lat:( a w wapnicy mieszkalam

Gość samossia
to prawda maz wykreca sie tym ze malo by zarabial ale ja jestem pewna ze spokojnie starczylo by nam na zycie ... ja do pracy nie moge isc bo nie zostawie dwojki dzieci mimie

Gość do samosi
Masz tu trochę znaków przestankowych na dalsze posty: ................................ ..................................... ........................................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ?????????????????????????? ????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;;;;;; :::::::::::: :) 🖐️