Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusiaplon

Iść na to wesele?

Polecane posty

Gość igusiaplon

Brat mojego chłopaka ma wesele. Jednak nie da się ukryć iż przyszli małżonkowie przy każdej możliwej okazji mnie unikają z panna młodą nie zamieniłam ani słowa a z moim chłopakiem jestem prawie 2 lata. Do tego wczoraj poszłam do niego do domu się popalać i najzabawniejsze ze oni poszli z drugiej strony domu Wiec nie wiem co w takiej sytuacji powinnam zrobić czy na to wesele wogóle iść? < do tego w zaproszeniu byłam wpisana jako osoba towarzysząca>

Gość ...,,......,,...........,,
A jesteś tylko z chłopakiem para czy się już zaręczyliście. bo jak jesteś tylko para to się nie pisze z taką i taka tylko z osoba tow. a druga sprawa... jedyne co wspólnego na weselu będziesz miała z młodymi to życzenia po kościele... a potem każdy bawi się "po swojemu" ja bym poszła zjesz pobawisz sie itd.

Gość igusiaplon
up

Gość a ja powieeem taaak..
jeżeli nie masz ochoty to nie idź. Swoją drogą dziwnie się zachowują.

Gość igusiaplon
ok moze i sie pisze to mnie akurat nie rusza tylko ich zachowanie a wszegolności jej unikanie jak tylko sie da najchetniej nie poszłabym ale nie chce zeby mój chłopak szedł sam

Gość igusiaplon
nie kiedy ja wchodze do domu ona idzie do siebie wczorajsza sytuacja poprostu była komiczna ja chciałam sie poopalać z moim chłopakiem i ustawiłam sobie krzesło a po godzinie sie dowiedziałam że oni opalaja sie z drugiej strony domu żal

Gość igusiaplon
jedyna odpowiedz jaka dostałam że ona jest dziwna i bez kultury

Gość pozabieguuuuuuu
no dziwnie sie zachowuje ale moze taka niesmiala jest? a na zaproszeniu powinno widniec rownez twoje nazwisko skoro znacie sie 2 lata a na wesele zaprasza brat twojego chlopaka . co innego jak czasami zaprasza jakis tam kuzyn i np nie zna nazwiska

Gość a figa!!!
chłopak cię robi w jajo, ma na boku inną i oni o tym wiedzą więc nie chcą się z tobą za nadto zaprzyjaźniać :D a ,że nie mają pojęcia z którą przyjdzie na wesele więc napisali o osobie towarzyszącej:P:P:P