Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaLenka666

Niby się przespaliśmy

Polecane posty

Gość reczny dżony
nich ci napisze tą magisterke a potem popuść mu szpary ;)

Gość marczak23
ja tez bylem w podobnej sytuacji jak przedmówca wyżej, ale na jednej imprezie gdzie troche popiliśmy udało mi sie polozyc spac koło niej, potem byly buziaki i pozwolila mi w siebie wejsc nie byla kompletnie zalana wiedziala co robi, bo po pierwszym moim szybki spuscie (dluga przerwa), usilnie mi pomagała włozyc go drugi raz na nastepny dzien gadalismy jak zawsze, ale nigdy nie porozmawialismy dlaczego tak wyszło i czy może to powtórzyć

Gość marczak23
najwazniejsze bylo ze w koncu zamoczylem w osobie w ktorej bylem na maxa zakochany, byla piekną laską bo wielu sie za nią uganiało nie ma nic lepszego jak seks z kims takim, nawet jednorazowy !!!

Gość zenek bembenek
no własnie za te wszystkie jego przykrości powinnaś mu dać !!! czy on az taki brzydki jest?? włozy pena w gumie, skonczy sobie w srodku i bedzie si.

Gość Ave Cesar
G...no będzie a nie si :). Facet co chce sobie tylko zamoczyć nie będzie się tak starał. Nawet gdyby autorka "w nagrodę" pozwoliła mu na jeden numerek (ja wiem kobiety tak nie postępują :) ) to niestety było by jeszcze gorzej. Bo on by to przyjął jako zachętę do dalszych starań. A tu klops. Najuczciwiej jest po prostu nie przyjmować takich "usług". I oczywiście żadnego tam "zostańmy przyjaciółmi" bo to boli bardziej niż strzał z liścia.

Gość zenek bembenek
no to daj mu chociaż polizać spodzik stopy ;)

Gość MagdaLenka666
Już po wszystkim, przeprosił mnie, a ja jego, niby ma być typowo koleżeński układ, co i jak to będzie czas pokaże.

Gość Ave Cesar
To dobrze że się dogadaliście. Widać chłopak zrozumiał że nic nie będzie z tego. Dziwny ten świat kontaktów damsko-męskich. Ale co robić. Taka karma :).