Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc.kz1.pl

Strona o pomaganiu

Polecane posty

Gość pomoc.kz1.pl

Witam Chciałbym przestawić Wam naszą stronę o pomaganiu http://pomoc.kz1.pl Ideą strony jest wpieranie wszelkich inicjatyw, dzięki którym możemy nieść pomoc dzieciom, biednym, chorym. Chcemy uświadamiać internautów o tym, że mogą pomóc nie wydając złotówki. Wszystko dzięki Internetowi i stronom charytatywnym. Przedstawiamy strony, na które wchodząc codziennie i klikając w reklamy możemy pomagać, wspierać akcje charytatywne w ich działaniach. Staraliśmy zebrać wszystkie możliwe akcje w Internecie. M.in. znane typu Pajacyk, PolskieSerce itp. Skupiliśmy się tylko na tych, które nie wymagają żadnych wpłat pieniężnych (bo takich stron jest dużo i nie będziemy im robili konkurencji). W ilości siła. Im więcej polskich internautów będzie się przyłączać do akcji tym więcej będzie można pomagać. Zapraszamy wszystkich do wspierania akcji, które opisaliśmy na naszej stronie. Jednocześnie prosimy o przesyłanie do nas informacji na temat innych, których nie ma na naszej stronie oraz wszelkie sugestie na temat strony. Pozdrawiam Krzysztof

Gość poradzcie cos ......
wyglądasz na homo

Gość Andzelika_bytom1
A ja znam też inną ciekawą stronę o pomaganiu: siepomaga.pl Polecam:)

Gość Ala_al
Ja też klikam codziennie. Jak mnie to nic nie kosztuje, to co mi szkodzi. :)

Gość gość
ta akcja dkmn wspólnie z coty to juz nie pierwszy raz o ile sie nie myle.

Gość swiniaor
fakt, nie pierwszy, w zeszłym roku z tego co kojarzę też kupowałam lakiery z coty, bo też 1% z ich zakupów szedł na wsparcie DKMSu. Ale w tym widzę, że jeszcze wzór '&', żeby uświadamiać ludzi- wg mnie super pomysł ;)

Gość gość
Zdjęcie z wzorkiem & oczywiście nalezy na stronkę wstawić, ale w całej akcji chodzi nie tylko o to.