Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Chcę się podzielić problemem z bratem.

Polecane posty

Otóż mój żywot z moim braciszkiem zasranym ciągnie się w tym domu już 19 lat. Mam niecałe 2 lata starszego brata a jest to skończony idiota, imbecyl, technopała, furiat, pustak. Zresztą te słowa tego nie oddają nawet w 5%.Ogólnie to zawsze robi syf dookoła siebie, próbuje czasem rządzić wszystkimi w domu, tzn. mną i moją siostrą, która jest o 4 lata ode mnie starsza.. dyktuje co mamy robić.. oczywiście nikt się nie daje, ja się tam go nie słucham, ani moja siostra, bo to nie jest nasz ojciec tylko jebany gnój z którym musimy mieszkać po prostu.Teraz poszło o to, że na grzejnik w łazience piznął do wyschnięcia swoje spocone skarpety, gacie, koszulkę i jakieś spodnie.. ostatnio zrobił to samo to jebało w całej łazience, że zrzygać się szło. To mu dzisiaj powiedziałam, żeby wieszał swoje rzeczy na dworze (bo jest taka możliwość) to usłyszałam piękne "spierdalaj" namiętnie powiedziane.. pewnie każdy z Was sobie potrafi wyobrazić.. Ja na ogół nie przeklinam, ale powiedziałam mu kilka słów jego językiem.Napisałam mamie smsa, żeby wychowała swojego synalka albo wypieprzyła na zbity pysk gnoja. Mam nadzieję, że go zdrowo opierdoli, chociaż to i tak nic nie da.Ja jedynie współczuje jego dziewczynie... Jest młoda i zauroczona.. ma chyba niecałe 15 lat. cóż. Ale jest spokojna i grzeczna. Nie to co ten kretyn. Nawet moja mama zauważyła, że przy niej jak ostatni imbecyl się zachowuje. Przypalił kotleta ostatnio to zaczął mordę wydzierać "kurwaaaa, ja pierdole" a dziewczyna jego słuchała.. ja się już nic nie odzywałam. Ale jeśli on będzie kiedyś miał żonę to na 150% będzie ją lał, jak mój dziadek babcię. Tyle, że on ma 100 razy gorszy charakter niż dziadek.Teraz pójdę na studia i będę mieszkać w innym mieście.. Będę szczęśliwa jak nigdy z dala od tego patologicznego chuja.Już się nie mogę doczekać. KTO MA JESZCZE PROBLEM ZE SWOIM BRACISZKIEM ;/ ?

Gość okrrrrropnoscccc
nie martw sie,zaraz wyladuje w poprawczaku lub...

no właśnie kurde nie bo może jest idiotą i furiatem.. ale nie robi nic takiego, żeby go zamknęli.

Na pewno da się go jakoś ujarzmić, tylko trzeba mieć sposób :)

ja nie jestem psychiatrą, a go tylko w kaftan i do zakładu.