Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira5885

problem z seksem u mojego faceta

Polecane posty

Gość elwira5885

nie mogę z nim uprawiać seksu robi to po prostu za mocno kiedy kończy ja mam pełno siniaków nie wiem jak mu o tym powiedzieć nie chcę żeby się obraził

Może zasugeruj coś w stylu: Kochanie mam małą fantazję erotyczną. chciałabym, abyś kochał się ze mną bardzo delikatnie jakbym była dziewicą...albo, że dziś chcesz dominować. Zasłoń mu oczy, przywiąż do łóżka i całkowicie przejmij inicjatywę. Jak to nie pomoże, to w czasie seksu po prostu mu powiedz, kochanie to boli! albo AuA!. Lepiej teraz bo jak z tym wypalisz za pół roku to będzie obrażony, że cierpiałaś nic nie mówiąc..no chyba, że jest egoista wtedy uciekaj ! :)

Gość groszka 33
poprostu mu o tym powiedz co to za zwiazek ze zamiast jemu powiedziec to ty sie pytasz obcyh ludzi na kafeterii? :)

Gość LoIek
powiedz mu ze nie lubisz sado-maso

Gość elwira5885
ale on zaraz się wkurzy lub coś w tym stylu a z tym dominowaniem już próbowałam nie wypaliło nie podobało mu się i nie trwało długo

Gość orson
powiedz mu że jeszcze raz jak bedzie taki niegrzeczny to na spaniu wpakujesz mu wibrator do d*** :)

Powiedz mu, że Cię to boli, pokaż siniaki. Taki seks spowoduje tylko u ciebie blokadę psychiczną:( Powinniście obydwoje mieć radość a nie tylko on..