Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyciągająca problemy...

Jak zwykle facet...

Polecane posty

Jest problem, w sumie sama się w niego wpakowałam, czwórka przyjaciół (2 chłopaków, 2 dziewczyny w tym ja) trwało to tak sobie przez prawie rok. Dwie osoby w związku od przeszło 7 lat jednak jest to związek po przejściach, zdradach i jednym regularnym romansie ze strony dziewczyny, zero namiętności, romantyzmu, ot takie spotykanie się.. Przez długi czas nie patrzyłam na tego chłopaka jak dla kogoś dla siebie - był zajęty i tyle-koniec tematu, on czasem trzymał za kolano, chciał całować, ale ja twardo nie. Jednak od pewnego czasu zamieniło się to w regularny romans... wczoraj chciałam to skończyć, bo czuję, że zaczyna mi zależeć na nim.. wiem, jak to jest po takim długim związku, uciąć to wszystko w jednym momencie jest trudno. On twierdzi, że coś do mnie czuję, że jakbym chciała to by zostawił tamtą dziewczynę. Wiem, że nie nastąpi to teraz zaraz i właśnie dlatego nie wiem czy warto czekać, spotykać się w czwórkę, za jakiś czas pewnie cierpieć widząc ich razem. Wiem, że faceci to kłamcy, ale myślicie, że ma to jakąś przyszłość? On twierdzi, że coś zaczyna czuć, ze dobrze mu przy mnie, jak się widzimy we dwójkę nie chce mnie z ramion wypuścić... boje się, że się zakocham i zostanę sama to z jednej strony jednak z drugiej jeśli to wszystko prawda i faktycznie jest w stanie ją dla mnie zostawić? będę tego żałowała... wybijcie mi tego faceta z głowy...

Gość juz nie koniuszko marian
kup sobie wibrator albo przynajmniej elektryczna szczoteczke do zebow i nasadke. od dzis za sptrawdzone rady prosze wplaca 5pln 4563543243-876765-876765

ze mna sie umow to o nim zapomnisz 5pln wplac tez tu 809798798-8976-78687

mowia ze facet ma byc zabawny i zajebisty ogolnie... oto jestem 5pln 677657654-9889-897786-98789

??