Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka....ja00

I co dalej bedzie>?

Polecane posty

Gość Słodka....ja00

rozstalam sie z facetem miesiac temu w klotni.. nie widzielismy sie miesiac czasu i nagle jakos przez smsmy umowilismy sie na spotkanie zeby porozmawiac..poszlismy na spacer i on stwierdzil ze chyba mu lepiej bezemnie a ja chce do niego wrocic i mu o tym powiedzialam..byl jakis taki zamyslony..tak jakby chcial wrocic ale nie chciał mi tego okazac...pozniej ja sie poplkalam i powiedziałam mu ze tesknie itp. i czy moge sie przytulic ale powiedzial ze nie chce.. moja wina bo w klotni wyrzyczalam mu okropne rzeczy.. pozniej na koniec spotkania poiedzial ze mozemy sie znowu spotkac za tydzien bo teraz go nie bedzie... czy on jednak chce mi dac naucze i dlatego taki zimny jest czy o co mu chodzi?..nie wiem co robic?milczy od wczoraj..

o rany, jak nie chce to nie- jak dla mnie to jest proste. na pewno jest Ci ciężko, ale nie proś się o miłość bo i tak nic z tego nie będzie, nie można zmusić się do tego. poczekaj, może jeszcze sam przyjdzie do Ciebie :)

Gość Słodka....ja00
wiem ze nie mozna zmusic do milosci....nie wiem co mam myslec o tym. ale skoro niby nie chcial to po co mowil o spotkaniu za tydzien jak wroci>?

Gość zostalas sie z nim
zlamalas mu serce , teraz jest po prostu ostrozniejszy ... czy jak do niego nie wrocisz to czy nie zrobisz znow tego samego

Gość Słodka....ja00
nie....ja z nim nie zerwałam ..to on podjał decyzje ze ma dosc moich pretensji i stwierdzil ze lepiej sie rozstac po tej klotni bo troche byla powazna.. ale moze chce sie spotkac i znowu pomalu zacząc?

Gość dupa słonia
jakie to trudne, ma inną