Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ray sliota

Moje doświadczenie z żoną jest naprawdę niezwykłe...

Polecane posty

Gość ray sliota

Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, ale mam zamiar wnieść coś od siebie, ponieważ mam spore doświadczenie w technikach BDSM itp. Sam jestem uległy i żyję w związku femdom, więc żadna praktyka nie jest mi obca. Odnośnie poruszanego tematu wydaje mi się, że każdy slave ma WIELKI opór przed posmarowaniem ciała kałem a co dopiero przed spożyciem?! Osobiście potrzebowałem sporo czasu, żeby się przełamać, ale w końcu mi się udało, chociaż nie ukrywam, że ' pierwszy raz ' ze scatem miałem troszeczkę mimo własnej woli.. Otóż chciałem dostać porządną karę, ale nie mówiłem o tym żonie. Specjalnie zachowywałem się źle, a wcześniej rozmawialiśmy o wymienionej praktyce i w żadnym wypadku nie chciałem jej jeszcze wprowadzać. Żona widziała, że bardzo się boję i powiedziała, że nie będzie nalegać.Stało się jednak inaczej... Nigdy wcześniej nie sądziłem, że tak bardzo opłaci się nieposłuszeństwo Cała 'sesja' przebiegała bez zbędnych niespodzianek...Próbowaliśmy przeróżnych technik jednak na końcu było najlepsze... Leżałem unieruchomiony na ziemi, ręce i nogi miałem masywnie przykute do podłoża a w buzie Żona niespodziewanie wsadziła mi rozwieracz ( coś jak knebel tylko taki, że nie można zamknąć buzi i w środku jest wolna przestrzeń, często używany w gabinetach stomatologicznych ) Następnie usłyszałem tylko, że zobaczę co znaczy gniew Pani i przekonałem się... Na początek musiałem wypić trochę moczu mojej Dominy, potem słyszałem tylko śmiechy i wyzwiska pod moim adresem. To nie był koniec. Po kilku minutach zobaczyłem jak z dupci mojej Pani wyłania się czarna masa...to nie wszystko, najgorsze (najlepsze) było to, że za pierwszym razem musiałem wszystko zjeść...Czułem się okropnie! jeszcze nigdy przedtem nie byłem bardziej upokorzony. Dopiero wtedy zrozumiałem, że jednak nie mam opanowanych wszystkich technik. Po całej sesji porozmawialiśmy długo i wręcz podziękowałem Żonie, że wymusiła na mnie scat. Później praktykowaliśmy to nie raz. Wydaje mi się, że oddany pies powinien zrobić dla swojej Pani dosłownie wszystko.

Gość ray sliota
...i obudziłem się :)

Gość ray sliota
teraz codziennie zona na obiad mi serwuje kupe a do popicia szklaneczke moczu

Gość ray sliota
Osobiście polecam to .. Dobra jest zupa (kupa na żadko/z wodą) Ale częściej jej ZWYKŁĄ Kupe

Gość rambou2
ja uwielbiam jesc kupe prosto z kobiecej pupci ,mam obsesje na tym punkcie uwielbiam jak kobieta pruta mi do pyska ,jeszcze jak jest to szczupla niska naga brunetka to wlocznia staje mi na 2km.

Gość gość
Co za chorzy ludzie Idźcie do psychiatry bo psycholog już wam nie pomoże. Macie g****a we łbie zamiast mózgu. Debile.

Gość gość
I ona wsadziła język w twoj tyłek i wielkim swspólnym orgazmem zwkonczyliscie ta sesje a potem wspólny prysznic, ale już bez seksu.

Gość gość
jestem ciekaw jak smakowala by kupa dziewczyny na obiad ,tj .talerz np jest kotlet ziemniaki sorowka dziewczyna zdejmuje majtki kuca pupa przy talerzu robi ,kupe i daje chlopakowi do zjedzenia ! .mniam sama ta mysl smacznie brzmi i ch, oj. mi staje mnie do tego nie musiala by zmuszac dla mnie to by byla przyjemnosc .

Gość gość
w sumie niezla oszczednosc.. tylko zona je z lodowki, a ty juz przetrawione.. zarcie w obiegu 2 razy..normalnie facet wiecej zre i sra wiec pewnie by sie zmarnowalo w odwrotnej konfiguracji.. smacznego

Gość gość
ja uwielbiam ja, ona tu jest i siadzie na mnie ! .bo dobrze to wiem jej kupe zjem .i cdn .

Gość tomek40
normalne jest ,tylko jak dziewczyna sika i kupe robi chlopakowi on pije i jje to ... a psychiatryk potrzebny jest pozostalym .p.o.y.e.b.o.m.

Gość tomek40
do svarowska .hej cip ,ciu .twoja kupka na obiad byla by bardzo smaczna mniam . na sama mysl o tym juz ch ,oj staje .

Gość gość
gosc 23,12.1,35 poyeb .do psychijatryka na przymusowa terapie ! .

Gość gość
gosc 22,12.18,57 i 19,01 . poyeby ! .do psychijatryka na przymusowa terapie ! .

Gość gość
Odrażający p***b

Gość rambou2
Ok.11 ,lat.temu bylem w a.t. w warszawie ,umowilem sie tam z agata z******ta szczupla brunetka :D byla nago nasikala mi do pyska .to bylo cudowne uczucie ,potem wypiela pupe zrobila mi do pyska ,duzo porzadnej kupki wszysciutko zjadlem chcialem jeszcze ,ale nie mogla ,byla tym mocno zdziwiona mowila ze takiego wielbiciela jej scatu nie miala jej kupka byla slodka .kosztowalo mnie to250,zl.ale warto bylo niestety na kolejne wizyty juz sie nie zgodzila .

Gość rambou2
Ok.11 ,lat.temu bylem w a.t. w warszawie ,umowilem sie tam z agata z******ta szczupla brunetka :D byla nago nasikala mi do pyska .to bylo cudowne uczucie ,potem wypiela pupe zrobila mi do pyska ,duzo porzadnej kupki wszysciutko zjadlem chcialem jeszcze ,ale nie mogla ,byla tym mocno zdziwiona mowila ze takiego wielbiciela jej scatu nie miala jej kupka byla slodka .kosztowalo mnie to250,zl.ale warto bylo niestety na kolejne wizyty juz sie nie zgodzila .

Gość ridickq
to jest cos niezwyklego. mozesz nawet urozmaicic te przyjemnosci i sprobowac przygotowywac z tego rozne potrawy. np. szejki . gowno pieczone z dodatkami czekolady. a siki mrozic i robic z nich lody

Gość gość
gustoje wyloncznie w kobiecym scacie ,moglo by byc milo jak dziewczyna kuca wypina pupe na talerzu obiad ,np .kartofle sorowka ,kotlet mielony ogorki ona kuca robi kupe na ten talerz ,a .do szklanki nasiusiala by zeby mial picie .i mogl zjesc obiadek taki mmm .