Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylem bylam ale utylam :(

ZANIEDBANA !!!!!!!!!!

Polecane posty

Sluchajcie zawsze bylam b zadbana dbalam o figure nie jadlam slodyczy troche cwiczylam mialam swoja naturalne i pieknie pomalowane pzanokcie wlosy zawsze pokrecone i ulozona fryzure Modnie i kobieco sie ubieralam lubilam sie malowac i rzadko wychodzilam bez makjiazu Uchodzilam za ladna kobiete podobalam sie facetom i innym kobieta sama sobie tez sie podobalam A dzisiaj to koszmar 8 kg wiecej obgryzione paznokcie byle jakie strare widzace ciuchy rozczochrane czesto tluste wlosy pryszcze na buzi i zero makijazu Nawet jak cos ze soba zrobie to i tak nie moge na sieie patrzec Wczoraj ogladama stare zdjecia boze jaka ja bylam ladna ;( Macie tak? cholera nie wiem jak mam doprowadzic sie do porzadku ?? Probuje i nic nie wychodzi

Gość x.........y
po prostu zaczęłaś olewać facetów i dobrze, ciesz się wolnością

x.........y akurat nie masz racji wychodze za maz za 3 mies

Gość x.........y
no to znaczy że złapalaś faceta i nic ci się już nie chce, nie wychodź za mąż

co było przyczyną tej przemiany? tego zaniedbania? miałaś jakieś problemy? musisz uwierzyć, że znów możesz wyglądać tak pięknie, jak kiedyś :) na pewno dasz radę, musisz się zmotywować :) zacznij o prostych rzeczy - dbania o paznokcie i nie obgryzania ich! Albo od umycia włosów :P albo od założenia sobie czegoś w jasnym kolorze, co podkreśli Twoje wdzieki, a zatuszuje niedociągnięcia :) potem stopniowo - zacznij zmieniać przyzwyczajenia żywieniowe :) zacznij się więcej ruszać:)

Gość b005
a od kiedy to sie zaczelo....moze jakies wydarzenie w zyciu?? moze znudzilo ci sie?? skoro na poczatku wspomnialas o wadze to moze warto schudnac....:)na poczatek:)

Gość sdfSDgSDGSDFF
no coz twoj czas sie skonczył, teraz ty jestes pragnienie a faceci Sprite :D

Gość Modna1124
żrę kał

4 lata temu chorowalam na depresje i stopniowo coraz mniej o siebie dbalam potem doszlam po terapii do siebie i bylo lepiej kg zostaly ale ogolnie o siebie dbalam rok poznniej wymyslilam sobie diete lekarz chcial mnie zamknac w szpitalu dla anorektyczek bylam juz b chuda znowu sie zaniedbalam uwazalam ze nie zasluguje zeby dobrze wygladac bo jestem za gruba znowu jaos doszlam do siebie zaczelam dbac o siebie ale juz nie tak jak kiedys rok temu musialam przerwac branie tabletek anty strasznie buzie mi wysypalo i sie zalamalam pozatym mam maktke ktora codziennie pokazuje mi jaka jestem wstretna i bezwartosciowa :(

Gość bhjbjh
Moim zdaniem nie jestes zaniedbana, tylko wlasnie tak wyglada twoj naturalna uroda:D

b005 jeszcze 4 mies temu nosilam 34 rozmiar tylko mialam duzo problemow i rozladowywalam emocje jedzeniem ogolnie mam problemy z odzywaieniem na zmiene sie objadam zeby ulzyc sobie emocjonalnie a potem mam poczucie winy i przechodzena rygorystyczne diety chudne chwile dobrze wygladma i znowu przychodzi problem ja uspokajam sie jedzeniem :(