Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPOMINAM

1500 kcal i bieg

Polecane posty

Gość ZAPOMINAM

Witajcie :) Chcę Wam moi drodzy przedstawić mój plan działania . Liczę na rozsądne uwagi itp. Każdego dnia będę zjadać 1500 KCAL. Wykluczam jednak słodycze i to co doprowadziło moją sylwetkę do stanu klęski czyli zapiekanki , szybkie jedzenie , majonez , naleśniki itp Wiele czytałam o masażu bańkami chińskimi , kiedyś tego spróbowałam i bolało , ale patrząc na ilość pozytywnych opini jestem skłonna wrócić do tej metody. Mam zamiar biegać rano tak ok 30 min na przemian z marszem , ale tylko przez 4 dni w tygodniu . 2 razy w tygodniu będzie marsz po 1h i 20 min;) Więc co sądzicie ?? Jakie efekty mozna osiągnąć w taki sposob ? moze chcecie się przyłączyc ?? :):) :)

Gość ZAPOMINAM
ale spokojnie 1500 mi wystarczy :) NO KOCHANI . CO WY NA TO ??

Gość ZAPOMINAM
UP

Gość ZAPOMINAM
Nie chcecie pisać ? Trudno ! Potraktuję ten post jako mój pamiętnik odchudzania;)

Gość gggggrrrr
Ile wazysz i ile chcesz schudnac?:)

Gość ZAPOMINAM
strasznie przytyłam przez szybsze tempo życia , 1 rok studiów . zawsze ważyłam miedzy 52 - 56 kg . a teraz mam 65 :(:( wzrost 170 cm. Mam ogromne posladki i uda . To okropne jak dostrzega się ,ze polowa ciuchów nie pasuje ...:(

Gość gggggrrrr
hehe, ja nieco wiecej waze i tez zbieram sie do biegania. Ostatnio zaczelam biegac,ale pozniej zrobilam przerwe:O Dieta 1500 kcal i bieg= murowany efekt + wyrzezbione cialo:)

Gość ZAPOMINAM
Ja mam taką dziwną figurę , że nawet jak wazyłam te 52 kg to i tak te jak to mówie bryczesy-boczki dupne :P i boczki na biodrach mam ;/ , ale to co jest teraz to przegięcie ! Nie wiem jak mogłam tak sie zapuścić ?! A powiedz mi , w jkakim czasie rezultaty bedą widoczne ?

1500 jak dla mnie dużo... ja ograniczam się do 800

Gość ZAPOMINAM
żartujesz prawda ?!

Gość ZAPOMINAM
Witajcie :) Byłam na zakupkach :) kupiłam warzywa , owoce piersi z kurczaka , rybke , serek wiejski , sucharki,, pieczarki , natkę pietruszki :) i powiem Wam , że bycie na diecie = wydatek i to spory

Gość ZAPOMINAM
MOJE DZISIEJSZE MENU : ŚNIADANIE : maślanka ( 70 kcal ) + surówka z twarogiem ( 100 kcal) ŚNIADANIE 2 : 3x sucharek(66 kcal ) z szynką ( "schab z majerankiem" ) ( 150 kcal) OBIAD : troszkę kaszy ( 180 kcal )chudy schab ( 200 kcal ) łyżka oliwy ( 90 kcal) marchewka ( 30 kcal) mleko ( 40) PODWIECZOREK : suchar (22 Kcal) i jablko ( 100 kcal ) KOLACJA : pieczarki ( 20 kcal) cebula ( 40kcal ) mleko ( 40 kcal ) pietruszka( natka 3kcal ) łyżeczka oliwy ( 45) kawa z mlekiem 30 kcal = 1226 KCAL powiem wam , że ciężko mi jest dojechać do 1500 kcal ;) może macie uwagi do mojego menu ? są mile widziane ;)

Gość ZAPOMINAM
UPPP

Gość koniokrad888
biegaj okazdej porze kiedy ci pasuje nie musi byc rano zjedz przed biegiem z 2h do 30 minut wegle zebys miala wydolnosc i wytrzymalosc i umysl czysty po biegu tez zjedz wegle z bialkiem 1500 malo skoro 2 posilki okolotreningowe dadzo ci okolo 300-600 kalorii wyzej jest racja- biegaj dzien on / dzien off i twedy zrob cos innego aeroby plywanie silownia itp o samym treningu ci nie powiem bo cie nie znam i twojego poziomu zaawansowania

Gość ZAPOMINAM
DZIĘKI WIELKIE :) ;* może ktoś jeszcze ?? a menu ?

Gość ZAPOMINAM
kochani !! I sukces 2 cm mniej w udach ;)

Gość umierająca ze śmeichu
gratuluję. ja tez staram się pilnować, ćwiczę na uda, jeżdżę rowerem. mam dość galaretowate, a w zeszłym roku udało mi się fajne wyrzeźbić

Gość ZAPOMINAM
Dokładnie ! Ja gdy mieszkałam w moim rodzinnym mieście to jezdziłam na rowerku , ale stacjonarnym. Było to fajne bo w pewnym sensie miało się tę spalarkę kalorii "pod ręką" :) Zawzięłam się i wiem , że dam radę ;);)