Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkaaaa19

Ostrzegam wszystkie młode i ładne blondynki NIE JEDŹCIE DO MAROKO !!!!!

Polecane posty

Gość blondyneczkaaaa19

Boże co tam się dzieje...żyć mi normalnie nie dawali nigdy tam nie pojade czułam się jak mała małpka w zoo !!! :O

Ale Ty skromna. :classic_cool: Te brzydkie też nie jedźcie :D im wszystko jedno :D byle zaliczyć 😴

Ja tak się czułam podczas wyjazdu w Turcji , taki mam niesmak do tych fagasów jak zwierzak w zoo

O boże , dobrze, że dziewczyna ostrzega. Zresztą wiadomo, że jak młode to zazwyczaj ładne, nie czepiaj się.

Miałam podobnie w Egipcie kilka lat temu.. Jeszcze blondynką byłam. Tylko gwizdy.. Jeden ham nawet mnie za tyłek złapał :O. Nieźle go zjechałam :D

JA też nie lubę nachlnych spojrzeń Turasów bleee :P

Gość a czego się spodziewałaś
u islamów?

Gość blondyneczkaaaa19
Ja nie mam nic do tej rasy ale, oni tam reagują na młodą blondynke jak na wode na pustyni a, to jest strasznie irytujące jak jedziesz sobie z przyjaciółkami na wakacje i całe 2 tygodnie gdzie nie wyjdziesz jesteś zaszczuta :O

Podejrzewam, że nie chodzi tylko o blondynki, ale o europejki generalnie. 😴 I nie chodzi o urodę tylko o możliwość zaruchania. :classic_cool: Podziękujcie poprzednim turystkom :D

Gość blondyneczkaaaa19
czego się spodziewałam...fajnych wakcji w Pięknym kraju wiedziałam że oni są nachalni zwłaszcza do blondynek ale, nie wiedziałam że aż TAK !!! :o Przeszkadzało mi to bo nie pojechałam tam na "sex turystyke" bo mam chłopaka w PL ale, poprostu chciałam spędzić 2 tygodnie z przyjaciółkami długo na ten wyjazd czekałyśmy ! :O

Gość Serafina90
Dlatego w takie miejsce najlepiej pojechać z facetem i wtedy jesteś bezpieczna. :)

Jesli ci to tak bardzo przeszkadza, zalecam nie wyjeżdżaj juz do żadnego arabskiego kraju.

Gość blondyneczkaaaa19
teraz już wiem że nie pojade już w takie miejsca bez chłopaka :O

Gość blondyneczkaaaa19
Byłam 2 lata temu we Włoszech...Włosi też są bardzo nachalni ale, nie tak beszczelni jak Mrokańczycy !

Zniweczyłaś mój plan wakacyjny:o Jutro anuluję bilet :o :D

Gość Serafina90
Ja byłam we Włoszech kilka lat temu jako nieatrakcyjna 14-stoletnia okularnica i do tego ciemnowłosa. Włosi patrzyli się jak na jakieś cudo. ;P Moja kolezanka też w Polsce nie miała właściwie żadnego powodzenia, a w Egipcie latali za nią jak szaleni i dosłownie się oświadczali. :)

Gość jiuljiu
Nie masz sie czym ekscytowac (bo tak naprawde czujesz sie dowartosciowana mimo iz niby narzekasz), bo w Maroku nawet tluste maszkary , ktorych w Polsce nikt by nie tknal maja mega powodzenie:D

Gość blondyneczkaaaa19
ja się nie ekscytuje mam to w dupie że się im podobam ale ta ich nachalność jest po paru dniach poprostu irytująca !

Gość Urlopowiczkaaaaaaa.....
Zaliczylam wszystkie arabskie kraje i jestem blondynka, nikt mnie nie obrazil, ani glupio nie zaczepial. Do brzydul nie naleze, ale nie jestem polka i sie inaczej zachowuje. Oni to wyczuwaja i polki tam maja taka zla opinie dlatego im sie wydaje ze kazda polka daje. Sama nimi gardze , poznaje sie je z kilometra.

Gość hahaha Setunia to kobieta
a Ty niby skad jestes??