Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

po ilu latach nie chodzenia do spowiedzi poszluscie na spowiedz przedslubna?

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] do ROR Twój antyklerykalizm to jakas obsesja. Byłaś w tej sprawie u jakiegoś specjalisty? Co ma na celu twoja krucjata?" widzisz sposb postrzegania innych zalezy od wlasnych doswidczen;-) nie mierz mnie prosze swoja krotka miarka - jakbys czytala uwaznie to zauwazylabys ze ja nikogo nie nawracam - i nie mam nic do katolikow jesli oni midaja swiety spokoj: nie przychodza do domu nieproszeni, nie spiewaja glosno w niedziele pod oknem (tak mieszkalam obok kosciola - przy czym najpierw tam zamieszkalam a potem dobudowlai kosciol), nie narzucaja mi swiatopogladu poprzez ustawy w sejmieitd. "Mam wrażenie, ze nie jesteś w stanie pojąć tego, ze są osoby wierzące. Ty nie wierzysz - twoja sprawa, one wierzą - ich sprawa i twoja "nawracanie" na jedyną słuszna droge tego nie zmieni." juz dwa razy pisalam ze jestem wierzaca;-))) bawia mnie takie rozpalone i spersonifikowane posty jak twoj-)) wiesz co trudno mi zrozumiec? ze katoliczki zakladaja tematy pt "czy byzkacie sie miedzy spowiedziami", "jestem w ciazy a ksiadz nie chce dac mi slubu", "ksiadz wzial ode mnie za duzo kasy" - laski ze schizofrenia - dobrowolnie przynaleza do tej. dziwnej moim zdaniem oraganizacji, a jednoczesnie tak silnie sie z nia nie zgadzaja - czy to ja zakladam te tamety - ni to katolicy/wyznawcy tej doktryny;-))))) zobacz kto najbardziej tu krytykuje "Śmieszą mnie twoje wywody dotyczące księży." milo mi to czytac - dobrzez ze cie smiesza ani np. denerwuja;-) usmiech jest w zyciu najwazniejszy;)) " Uogólnienia na podstawie pojedynczych przypadków, powtarzanych przez kuzyna szwagra." hahah;-)) znowu wkladzasz slowa w moje usta kt nie wypowiedzialm - widocznie taka maja katolicy, bo jestes juz kolejna;) ja nie uogolniam - i zawsze powoluje sie na czesc zachowan danej populacji - to chyba oczywiste " Jestes niewierząca, do kościoła nie chodzisz, więc skąd tyle wiesz na temat księży? " juz drugi raz piszesz jakies klamstwo ze jestesm niewierzaca - moze wierze ale w cos innego niz ty - co w glwoie ci sie to nie miecsi?;-) wystarczy placic w pl podatki 9owszem zdarzaly mi sie takie okresy w zyciorysie) a informacjami z zycia tej najwiekszej sekty jest sie bombardowanym na co dzien;-) as easy as it is;) "Jestem osoba wierzącą, chodzę do kościoła, w swoim życiu spotkałam wielu księży, niemnej nigdy nie byłabym w stanie powiedzieć czy chodzą na dzi**i, co robią w wolnych godzinach albo jakimi samochodami jeżdżą." ja tez tego nie powiedzilam - myslisz moje wypowiedzi albo jak zwykle uogolniasz " Twoja "wszechstronna" wiedza na ten temat, to tylko powtarzanie głupich plotek przez podobne do ciebie osoby." podalam jeden przyklad ktoty plotka bylam, nie rozszerzylam tego zachownaia na 100% populacji o czym juz wspomnialam "W każdej grupie zawodowej sa różni ludzie. Mówienie "wszyscy księża, lekarze czy nauczyciele są tacy czy owacy" świadczy o ograniczeniu umysłowym. Osoby inteligentne wiedzą, ze szufladkowanie nigdy nie jest słuszne." zgoda - przyjrzyj sie jeszcze raz moim wypowiedziom "A temat jest o spowiedzi, a nie o twoich z, za przeproszeniem, z d**y wziętych przemyśleniach." powidziala katoliczka uzywajac swojej retoryki. Amen;-))

Gość majka..aa
ale to co wy tu piszecie to nie grzech.. jakie wy książki czytacie..? to jest pic na wode.. :P ---------------------- Prezent Ślubny LEWITUJĄCY GLOBUS W DUŻEJ OKRĄGŁEJ RAMCE PODŚWIETLANY BIAŁYM ŚWIATŁEM http://gadzeteo.pl/pl/p/Globus-latajacy-w-powietrzu-Duzy/87