Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KuRwAAjestPROBLEM

Jest jakiś sposób a może lek by obniżyć popęd sexualny?? już nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość ssopldsa
dupa slonia... ten nick to od twojej wielkiej dupy czy przypadkowy? bo jesli przypadkowy a tylek masz fajny to chetnie pobzykam cie -tez jestenm niewzyty

Gość gwoli wyjasnienia...
po psychotropach, lekach na nadcisnienie ...poped szybko mija, tyle, ze to zadne rozwiazanie dla ciebie

Gość KuRwAAjestPROBLEM
witam wszystkich moze nie co przyblize moje oczekiwania, ja nie mam zamiaru się szprycowac zadnymi psychotropami.. mialem raczej na mysli coś lajtowego, bez jakiegos tam skutku ubocznego ale chyba nie istnieje taki lek.. warto dac taki pomysl jakiemus koncernowi farmaceutycznemu .. wydaje mi sie, ze wiele facetow jest w podobnej sytuacji co ja.. mają mega cisnienie, chce im sie ciagle ruchac a nie mają kobiety

Gość a u mnie
odwrotnie, bo mi sie chce, a mojemu chlopakowi rzadko, bo wiecznie zmeczony itd :/

Gość dupa słonia
ssopldsa z moją dupą jest wszystko w najlepszym porządku :D podobno jest ekstra i ja też tak uważam:P autorze, tak ciężko znaleźć nową dziewczynę? a już taką tylko do dupczenia? dla większości facetów żaden...

Gość KuRwAAjestPROBLEM
no widocznie to dla mnie jest problem.. i w cale nie takiej natury, ze wygladam fatalnie tylko na moj pech ostatnio kazda kobieta ktora mnie zainteresuje i ktora blizej poznam okazuje sie zajętą.... bez kitu i tym oto sposobem juz prawie rok jestem sam i mam celibat, to mnie zabija

Gość dupa słonia
nie to, że ja zachęcam czy coś sugeruję, ale jeśli zajęta a chętna to z jej głupoty nie chcesz skorzystać czasami? podobno laski są boleśnie łatwe:P moje obserwacje otoczenia to potwierdzają :D

Gość KuRwAAjestPROBLEM
na moje nieszczescie trafiam na te porządne.. czyli zajeta to nie daje dupy tzn. waiadomo ze jakbym byl przystojny i dziany to by dała, ale takto to tylko jestem ich kolega

Gość dupa słonia
jakbyś był przystojny i dziany to też nie każda by dała, ale... hmm szukaj łatwej bo się człowieku zamęczysz, szkoda Ciebie

Gość KuRwAAjestPROBLEM
ale ja nie bzykam byle czego.. jesli juz mam poruchac to musi mi sie laska podobac- inaczej jest to nie realne, nawet bym sie nie potrafil zmusic to tak jakbym kazal komus gówno zjeść gdyby był głodny.. no nikt by nie zjadł, tak samo ja mam z sexem, jesli mam go uprawiac to tylko z laska ktora mnie kręci

Gość dupa słonia
dużo jest fajnych ładnych lasek, gorzej z facetami, uwierz :P

Gość KuRwAAjestPROBLEM
ta... ja wiem, ze duzo ale w tej chwili fajna i wolna to graniczy doslownie z cudem

Gość gość
bicalutamide na raka gruczolu krokowego jest dobry, ale bez przesady, z braku seksu raka nie dostaniesz ;) nie chcialbys miec raka, w aptece w warszawie nasluchalam sie dosyc o tym... spojrz na cene leku http://aptekagold.pl/bicalutamide-apotex-tabl-50mg-x-30.html i na cierpienie jakie maja prawdziwi chorzy... chcialbys?

Gość gość
chłopak ma poważny problem a wy sobie jaja robicie! Autorze może brom pomoże?

Gość gość
ile razy dziennie

Gość gość
moze jakies ziola pomoga

Gość gość
praca fizyczna pomaga albo cwiczenia fiz.

Gość gość
jedz slodycze