Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinupgirll

Allegro

Polecane posty

Kobietki mam takie drobne pytanie dotyczące Allegro. Chcę zapłacić za prowizję, oczywiście wchodzę w Moje konto, Bieżące saldo i wpłata. Daję płacę ( chcę zapłacić przez Internet) i powinno mnie przekierować do mojego konta internetowego, niestety taka rzecz się nie dzieje. Wolę mieć wszystko opłacone, próbowałam z konta zapłacić niestety wyskakuje błąd. Pomoże któraś? :)

Dałam,że chcę płacić online, wybrałam bank, dałam "zapłać" a tu nic, odświeżyła mi się tylko strona i dalej jest ta sama.

Od wczoraj próbuję . Bzwbk. Trochę się martwię, lubię za wszystko od razu płacić.

Gość Lubieżelki
oj ja właśnie tak dzis mam caly dzien tez bzwbk

A to nie pomogę bo ja mBank Yyyy a może masz coś zainstalowane co blokuje? Np ja zainstalowałam blokera reklam to później też musiałam po kolei odblokowywać różne strony bo nie miałam przekierowań itp

Gość Lubieżelki
ten bank to jakies jaj ciagle robi ostatnio zatankowalam na stacji i nie mialam gotowki a bank mial jakas przerwe i nie dalo sie karta masakra byla.... a na infolinii strasznie niemilo

Raczej nie mogę mieć czegoś zablokowanego, bo najpierw płaciłam za jedno wystawienie i mi się udało, potem chciałam za kolejne płacić. Nie wiem już sama co o tym myśleć.

powinno Cie przekierowac na strone banku / logowania do konta dziwne.

No właśnie. Nie wiem ,może nie chcą tej kasy ? :d To nie cała złotówka, ale mimo wszystko jest:P

Gość kaszanka_is_the_best
to wybierz przelew tradycyjny i skopiuj z niego dane do przelewu, bo ci system wygreneruje ten rózowy blankiecik i zaloguj sie do banku i wpisz te dane recznie

Kupiono ode mnie przedmiot, to od razu chcieli zwrotu;] W Każdym bądź razie już zapłaciłam :)