Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lissa222222

poradźcie cos:(

Polecane posty

Gość lissa222222

Mam problem,ale sama nie wiem czy ze sobą, czy z facetem. Jestem osobą samodzielną i nie znoszę sytuacji, kiedy ktoś próbuje uszczęśliwiać mnie na siłę, obecnie szukam pracy,ale zaznaczam,że nie muszę jej podejmować. Jego rodzina ma sklep wielobranżowy i od początku mówiłam mu, że nie chcę tam pracować, ale on już się postarał o tę pracę.. i teraz wielkie wyrzuty do mnie:( co ja mam robić?

Gość lissa222222
błagam;(

Gość anna mariaaaaaaaaa
0/10

powiedz, ze bardzo dziekujesz ale chcesz sama znalezc sobie prace...najlepiej nie laczyc sentymentow z praca...a jesli sie poroznicie w zyciu prywatnym-to nadal bedziesz pracowac u jego rodziny ?...przytocz kilka argumentow-powinien pojac ..

Gość lissa222222
Dziękuję Wam za rady:). Kurcze strasznie głupia sytuacja, tymbardziej, ze osoba z jego rodziny juz wlozyla troche wysilku zeby postarac sie o miejsce dla mnie, ale czy powinnam miec wyrzuty? Przeciez ja od poczatku mu mowilam ze nie chce tam pracowac:(:(

Pogadaj z tą osobą, przeproś za zamieszanie i powiedz, że uprzedzałaś swojego faceta, że chcesz sama znaleźć pracę, ale Cię nie posłuchaj. A swojemu facetowi zrób awanturę. :classic_cool:

Gość lissa222222
próbowałam robić tę awanturę ale mowi ze chcial mi pomoc, glupio przed ta osoba:(:(

Dlatego sugeruję, żebyś porozmawiała z tą osobą i przeprosiła za zamieszanie i nieporozumienie. :) Lepiej tak niż przejść nad tym do porządku dziennego. ;)

Gość lissa222222
hmm. chyba masz racje, tylko nie wiem jak te osobe zlapac.. moj facet przed chwila powiedzial mi ze on jej wszystko wyjasni..ale nie wiem co o tym myslec..;/