Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati20 pipipi

PYTANIE DO FACETÓW!!!! :)

Polecane posty

Niemal wszyscy na tym forum wiedza, ze Noxelia jest chora psychicznie, cierpi na schizofrenie wiec musimy byc wyrozumiali. Pomagajmy 'innym'. :D

Gość pati20 pipipi
sorki myslalam ze to do mnie;p

Gość Ciekawus
Wydaje mi sie ze masz szanse ale nikt nie bedzie do ciebie podbijal jesli bedziesz z dzieckiem na spacerze...Lol... Moze 40% facetom to nie przeszkadza bo znam takich wielu... Ale gdy te 40% cie zobaczy na ulicy z dzieckiem pierwsza mysl to bedzie.... Fajna dupa ale pewnie zajeta.... Podobac sie mozesz

Gość do noxelii
czy ty się sama próbujesz dowartościować? jeszcze jakbyś na serio piękna było, to ok. A tak to se wsydu tylko robisz.

Gość do noxelii
jak ta kretynka z tego co pamiętam zdjęcia maluszka w stopkę wstawiała i mówiła, że to jej ty naprawdę jesteś nienormalną tępą suczą a najbardziej rozje.bał mnie tekst że wolisz brać rentę niż zapiepszać na kasie darmozjad

Noxelia. Jak facet mam większe prawo do oceny, mimo tego, że mam małego.:P Uważam, że Autorka jest ładniejsza od Ciebie i ma to "coś"... myśli! Twoje zgryźliwe wypowiedzi potwierdzają wrażenie zaciętych ust na fotce. Wyluzuj, może nie jest za późno?:) :classic_cool:

Gość cherry blossom girl24
no sorry ale bardziej psychicznej laski w zyciu nie widzialam. opowiada ze ma forsiatego faceta-gowno ma bo facet ma ja w doopie. wkleila zdjecie jakiegos obcego dzidziusia i podpisala: to moja Ofelia. jak nastraszylysmy ja ze napiszemy do jej kumpli z fejsa i nk to grozila samobojstwem. dzien w dzien klamie ta gowniara. kazdy teamt zj**ie durnymi komantarzami idz gowniaro lecz sie wreszcie!

Gość fu2ck11
aleś ty paskudna noxelia masz ryj jak świnia fuj, kijem bym cie nie tkn

Noxelia gdzie twoje dziecko, oddałas do adopcji? Szkoda mi ciebie nie ze wzgledu na wygląd tylko na umysł. Nie widzisz tego ze robisz z siebie posmiewisko swoimi zmysłonymi historiami? Wiem ze to tylko internet ale jesli ktos nawet wirtualnie jest załosny to jaki musi byc w prywatnym zyciu? Nie dziw sie ze ludzie kpią sobie z twojego niby narzeczonego bo opisujesz go dokladnie w taki sam wyidealizowany sposob jak swoją wczesniejszą corke. wiec ludzie na kafe mają darmowy cyrk twoim kosztem Moja naprawde dobra rada, idz do psychologa/psychiatry jesli nie jestes juz w trakcie leczenia

Noxi- zawsze masz taki cięty język ??:-O do autorki- kobieta nawet z dzieckiem , dbająca o siebie - może się podobać mężczyzną , słyszałam już wiele opinii na ten temat ;-)

zazartowalas??? he he wymyslalas na forum niestworzone historie. mam wkleic temat gdzie grozilas wszystkim samobojem? :D a moze mam wkeic twoje rozmowy z alkiem na gg? :D Osmieszasz sie tylko, lepiej idz sie leczyc bo przebywanie na tym forum jakos psychiki ci nie naprawi

tak wcześnie zaczęłaś palić- czy się mylę ...ale wydaje mi się Noxi że w ręce masz papierosa

Zdjecie sprzed 7 lat?? :D Tak wczesnie zaczelas pokazywac? A moze mam pokazac na forum zdjecia Twojej golizny ktore mi przysylalas na maila?

zaj**isty! popłakałam się ze śmeichu haha-jeszcze,jeszcze! Co do autorki przebrnełam przez te wszystkie strony co było nie małym wyczynem.Głowa mi spuchła od tych głupot.Dziewczyno masz problemy psych.i sama to negujesz.Ale widac po tych twoich wypowiedziach ,jak się motasz,jak raz jestes wampirem,innym razem czarodziejka.Jednym razem z takiego nicku,puxniej dostałaś z innego świata natchnienie i piszesz juz jako kto inyy.. :/Raz piszesz w styczniu że chcesz wrócić do kolesia (jak sie okazuje co cie gnoił totalnie,i olewał)po kilku dniach dowaiadujemy sie ze jednak juz nie,bo masz innego od 3 miesięcy (któremu wskoczyłas szybko do łozka po tygodniu,choć temu pierwszemu na pierwszym spotkaniu)i jego kochasz.Ale kilka dni wcześniej kochałaś pierwszego o którym załozyłas topic,i zażekałas sie ze nie miałas innego przez ten czas rozłąki tj.rok-więc jakim cudem kilka dni puźniej piszesz że od 3 miesięcy masz faceta...?Dodatkowo każdy kto z troski napisze coś nie po twej myśli jest wredny i tłusty... i rzucasz w nich klątwy i groźbyAle Ty na swej diecie chudnąc 20kg w 2 miesiace,ważac 56kg/173 słuchasz jakiś podjudzaczy co wciskają zebyś zeszła do 40kg jedzac trawe...matko!! Nawet nie kapłaś sie ze to podjudzacze dla jaj to piszą... A ty kolego były i urazony może zrób coś dobrego dla siebie i autorki i pokaz to jej matce niech jej pomoga...

gregorymistrz@onet.pl jej juz nic nic nie pomoze hehe nasmieszniej wyglada jak ja zlapie ze co chwile musi patrzec na maksa w prawo hehehe albo jak lata do drzwi co chwile czy zamknela a ostatnio mi pisala ze przeze mnie musi tablety brac bo ja wykoncze i zebym o niej nie pisal bo sie potnie hehehe ale ja napisze ze ona kupuje bravo a ma 21 lat hehe i ma kolczyki w ksztalcie zyletek jak jakies emo j**ane hehehe ona nie wie kim jest raz lubi to raz tamto raz jest mroczna i tylko metal a raz ubierze rozowe buciki i spie**ala przed znajomymi zeby nie widzieli a i tak wiekszosc ma z niej polewke choc ona mysli ze tak ja lubia po prostu jak tylko wjedzie na impreze to kazdy juz ma banana na ryju bo wiadomo ze zaraz zacznie sie jakas sciema i akcje teraz rozgaduje wszystkim ze wyjedzie do angli do wytrzeszcza heh jak ze mna byla to byla ruda a teraz jest blondi slodka to raczej rozdwojenie jazni heh albo z desperacji da d**y chocby na drugiej randce wystarczy jej powiedziec ze sie ja kocha od pierwszego spojrzenia i ona to lyknie ze jest piekna wspaniala wysluchac jej wiersza i wmowic ze jest artystka heh gdyby nie w miare wyglad i zadbana c*pka to bym tego gowna nie tknal ona klamie z tym ze tak czekala na wampira ona z reguly jedzie na dwa fronty a udaje uduchowiona byla ze mna to juz z wytrzeszczem pisala a wczesniej z jakims metalem z wroclawia ktory ja olal i miala dola jeszcze przy mnie dlatego nie bede takiej szanowal i pozwalal zeby zgrywala nie wiem kogo!!!!

Tak tak, a potem ktos znalazl moje konto na facebooku i wyslala mi linki do tematow o tobie i moge wszystkim napisac prawde o tobie. Moze wiecej Twojej golizny mam tu pokazac? :D

Jezeli w tej chwili nie przeprosisz, to za minute wstawie na wrzute twoje zdjecia i filmik, ktory nagrywalismy razem. Wiesz dobrze ktory. Moge wrzucic na youtube i niech wszyscy sie z ciebie nabijaja.

Gość pavonia_
mieszko to dawaj te foty:-D

Gość Stary Satyr
Albo ja się trochę pogubiłem albo mój komputer szwankuje. Czy tu w dalszym ciągu jest rozmowa na temat tego czy kobieta-matka może się podobać?

Noxelia za kase bedzie nawet zrec wlosy z podlogi hehehehh ona tylko udaje uduchowionom a mnie sie pytala na wstepie ile zarabiam heh czy mam prawko bo chce mnie lepiej poznac dlatego pyta heheh blachara wiec pozyczylem auto zeby mi dala d**y to bylo bardzo proste nie ma nic latwiejszego nic ja wykorzystac bo jest rozchwiana psychicznie i z jednej strony moze jest uduchowiona ale z drugiej materialistka ona ma dwie osoby w sobie powinna sie leczyc !!!!!!!!!!!!!! kiedys zapie**alala na wichrowe do psychiatry a pozniej przestala i widze ze coraz gorzej jest!!

Gość pavonia_
noxi spr...oli każdy temat:-O

I przepros Noxelia kobiety, z ktorych sie tu wczesniej nabijalas. Ty im do stop nie dorastasz.

Stary Satyr nie, ten temat już przeszedł do przeszłości- ale możesz się wypowiedzieć

Domysl sie Noxelia kim jestem. Nie pamietasz juz komu emailem przesylalas fotki swojej golizny? Tylu ich az bylo??

Gość do noxeli
wiedzialam ze jestes gownem, ale zeby az takim :o

Gość Stary Satyr
A nie, już mi się odechciało... nie chciałbym przeszkadzać w tak głębokiej wymianie zdań.