Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati20 pipipi

PYTANIE DO FACETÓW!!!! :)

Polecane posty

A zobaczcie, na kazdym topiku sie tak wywyzsza jakby nie wiem jak byla piekna a w rzeczywistosci jest dnem. Obraza dziewczyny ktore tu pisza.

Stary Satyr to już chyba koniec ich dyskusji Noxelia jeżeli przepraszasz ...to powinnaś wiedzieć kim jest ta osoba

Gość pozioma poziomka
noxelia lecz sie........

Gość Racjonalistka!!!!!
ach te baby skomlące jak psy o uwagę facetów są takie żałosne. Niedługo na kolanach będziecie przy najgorszych łazić żeby Was wzieli. masakra!!!! Nie bezie faceta, to nie będzie, i co???? Koniec świata???? Bo on jest taki najważniejszy??? Srał ich pies

Tak? Mayor wyzwalas od buraka, obrazasz dziewczyny na kafeterii piszesz im ze sa grube, stare, oblesne. masz je osobiscie przeprosic albo zaraz wklejam zdjecia golizny i filmik wrzucam na youtube.

Gość do noxelia
to ona w realu tez sie za wampira uwaza :D mialam nadzieje ze to tylko wydurnianie sie na kafe :D

Noxelia w trakcie aktu samozadawalania sie. Zdjecie uciete. Wkleic cale, Noxi?

Gość gergr
Tak czytam i nie wierze, ludzie ogarnijcie się.

Gość Stary Satyr
do gegr Ja tak czytam i myślę, że tu się chyba odbywa jakiś happening i czekam jaki będzie finał.

gergr podpisze się pod twoimi słowami Mieszko przestań już wklejać wasze rozmowy i fotki, Noxi zrobiła błąd- ale chyba nikt aż tak poważnie nie bierze sobie do serca słów Noxeli .... każdy wie że w pewnym stopniu cierpi na chorobę, co wynika również z tych rozmów które wkleiłeś- takie rzeczy mogą tylko pogorszyć stan jej psychiki a ty Noxi dla świętego spokoju załóż topik "przepraszam wszystkie kobiety"

Gość Stary Satyr
Teraz Noxelia pewnie wrzuci filmik jak Mieszko I zaspokaja się sam i to od drugiej strony. Ale co będzie w następnym odcinku?

Blade mnie zaatakował! Aj waj! Będę się z tego śmiał pół roku :D Minimum :D

Gość Odwazna kobieta
Do jasnej ciasnej, co tu sie dzieje???

Gość mhroczna wamiprzyca
noxelio jestesmy z toba :*********

mam osinowy kołek i nie zawaham się go użyć to śmieszniejsze nawet od Florka MEGA LOL :D:D

Gość Odwazna kobieta
Noxelia kiedys wyzwala mnie od grubej szmaty i zazdrosnej zdziry.

Gość pati20 pipipi
dodam jeszcze że urodziłam to dziecko, ale nie jestem pewna czy ono jest moje

Gość pati20 pipipi
WYPOWIEDZ WYZEJ KTOS SIE ZA MNIE PODZSZYWA... ŻAŁOSNE JAK NIE MACIE CO ROBIĆ TO SIE DO ROBOTY ZABIERZCIE I NIE ŻYCZE SOBIE ŻEBY KTOŚ OBRAŻAŁ MNIE I MOJEGO SYNKA , A TAK NA MARGINESIE O CZYM INNYM JEST TEMAT ... MYŚLALAM ŻE MI COŚ POWAŻNEGO POODPISUJECIE..

Gość ale jazda ....................
:-O

Gość ale jazda ....................
ciagle jedno i to samo. noxelia psycholka wydurnia sie a potem przeprasza :-O

Gość X77
@darko23 "Jestes jeszcze mloda nie wiem czego miala bys sie nie podobac , jeszcze przez wiele lat mozesz sie podobac bo kobieta jest jak wino, im starsze tym ma lepszy smak ." Heheheh! Pewnie! Zwłaszcza kobieta po 50, 60 i 80 roku życia! A już kobieta mająca ok 100 lat to już prawdziwy cud piękności, do której żadna modelka nie może się umywać! :-D Echh... a myślałem, że faceci mają więcej logiki, ale chyba się pomyliłem...

Gość X77
Do autorki tematu: W sumie masz kogoś oraz pytasz tylko tak, ale zakładając że jesteś sama z dzieckiem to odpowiadając na pytanie - masz szansę na przelotną znajomość towarzyską i romans. Ale jeśli chodzi o partnera do życia i stałego związku - to w grę wchodzi raczej tylko samotny ojciec bądź facet bezpłodny. Żaden bezdzietny kawaler(zwłaszcza w Twoim wieku) nie będzie chciał się związać na stałe z kobietą mającą dziecko z innym facetem. Zawsze wybierze tą bezdzietną.