Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszynianka86

Kiedy w końcu zacznę coś czuć?

Polecane posty

Gość muszynianka86

Uprawiamy seks już od jakiegoś czasu. Na początku bardzo długo mnie bolało, pierwszy raz, drugi, trzeci, czwarty i tak jeszcze kilka. Potem już w sumie przestalo, tylko pobolewało jak wchodził, ale co z tego jak i tak nie czuję żadnej przyjemności. Nie boli, ale tez nie jest przyjemnie. Czy zacznę kiedyś coś czuć czy tak mi już zostanie?

Gość Genekk
Ciekawe co masz na myśli pod hasłem "uprawiamy sex"?, bo jakoś mam wrażenie po tym suchym poście, że tylko stosunek. Sex to tak naprawdę wiele innych zabaw - pieszczenie się, lizanie, łaskotanie, wspólne onanizowanie itp. Po takiej gorącej grze wstępnej byłabyś tak rozpalona, że chciałabyś już tylko poczuć w sobie coś twardego. Tak to już jest, że facet jak tylko mu stanie to jest gotowy, a kobieta potrzebuję trochę czasu zanim się mokra zrobi. Jeśli twój facet tego nie rozumie musisz sama poprowadzić całą zabawę :)

Gość muszynianka86
no dobra, ale już wchodzi we mnie i się porusza to ja nic przyjemnego nie czuję.

Gość Kuba Rozpruwacz.
Kup laskę dynamitu włóż sobie a twój facet niech odpali ląt - gwarantuje , że poczujesz coś...