Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

2 minuty temu, Dirty Sanchez napisał:

Osąd osoby leżaka, chyba bardziej się już mylić nie możesz

A jaki mam wg Ciebie? Bo nie wiem do których słów moich się odnosisz.

Edytowano przez Mgła

1 godzinę temu, TREVVO napisał:

TY BĘDZIESZ ODMAWIAĆ KORONKĘ, A  ON SIĘ UCHLEJE? FAJNIE

Wypijemy, zjemy, obejrzymy Łódź, poplotkujemy o upoślakach z kafe i pojojczymy na życie jak na Polakow przystało. Myślę że to żaden kosmos, da się z każdym, gdyby była okazja przypadkiem.

2 minuty temu, Mgła napisał:

A jaki mam wg Ciebie? Bo nie wiem do których słów moich się odnosisz.

Na dobrą sprawę do wszystkich, które padły w tym temacie... 😄

to fajnie, przynajmniej lezak i szczerbaty oszczedza mi spotkania z iskra, dzieki chlopacy, bo wiele razy pisala ze sie spotkamy jak bede w Polsce, na szczescie nie dojdzie do tego ^^

Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał:

Na dobrą sprawę do wszystkich, które padły w tym temacie... 😄

Uhm. No ktoś musi być wyrocznia ze szklana kulą, możesz i Ty z sentymentu do..😉 

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

to fajnie, przynajmniej lezak i szczerbaty oszczedza mi spotkania z iskra, dzieki chlopacy, bo wiele razy pisala ze sie spotkamy jak bede w Polsce, na szczescie nie dojdzie do tego ^^

A czemu? Jakby się tak dało to biere  Ciebie i do Łodzi po Przema, bo jego mama może dalej nie puscic, a Ciebie babcia tak😉

iskra i katiusza chcialy mnie zabrac do pravika, zeby mnie zgwalcil, bo to geejuch jakis, dzisiaj pisal ze wsadzilby mi pena do buzi a niedawno mnie blagal o foto pena

lepiej sie trzymac z daleka

mnie babcia nigdzie nie pusci szczegolnie do ludzi z internetu ktorych nie zna, mozesz o tym zapomniec

przyjaciele w realu i rodzina mnie pilnuja jak oka w glowie, i mnie nigdzie nie puszcza, a ja wolalbym samoobojstwo niz spotkanie z toba, pravikiem albo lezakiem, badzmy szczerzy. prawdopodobnie przed spotkaniem wolalbym skok z wiezowca 15 pietro

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

iskra i katiusza chcialy mnie zabrac do pravika, zeby mnie zgwalcil, bo to geejuch jakis, dzisiaj pisal ze wsadzilby mi pena do buzi a niedawno mnie blagal o foto pena

lepiej sie trzymac z daleka

Nie pisz takich głupot fifi bo jeszcze  ktoś w to uwierzy

6 minut temu, Mgła napisał:

Bo zdecydowanie trudniej o kobietę która byłaby złośliwa, a przy tym byłyby okoliczności łagodzące w postaci jakiegoś nieogarnięcia, czy innych kolizji z psychiką które by "tłumaczyły" jej zachowanie.

Zawsze można znaleźć jakieś okoliczności łagodzące, większość ludzi miała toksycznych rodziców mniej lub bardziej, po których będzie powtarzało złe wzorce - strasznie wybiórczo na to patrzysz. A nieogarnięcie w wieku 30+ to najczęściej wybór/lenistwo.

dark prince do mnie kilka dni temu ze jak bede w polsce to podjedzie po mnie i pojedziemy do klaudiusza prosic ja o reke

lezak i doombo ze wpadna do mnie do anglii

malowany zebym sie z nim spotkal i mu jeszcze alkohol postawil hahah

mozecie sobie o tym pomarzyc tylko przegrywy, jestescie za niski sort za mnie, ja od takich jak wy to sie trzymam z daleka, bo jestescie bydlo i smierdzicie a do tego klaudiusza nie ma

12 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

Przecież z tobą strach się spotykać,  ty jesteś niebezpieczny dla otoczenia, coś ci odwali i jeszcze głowę komus utkniesz jak w Warszawie ostatnio 

Edytowano przez 18 maja głosuj na Brauna
  • Haha 1

1 godzinę temu, Doszedłem tak napisał:

🤔 gdyby by jom tak ubezwłasnowolnić przepisać najpierw 1m2 mieszkania stać się opiekunem prawnym to by nie mogli mnie nas eksmisji za zaległości czynszowe 

A ten już marzy o ubezwłasnowolnieniu Dumbo, aby zatrzymać mieszkanie i móc za nie bezkarnie nie płacić... Wciąż wyzywa kobiety od materialistek, a sam kombinuje gorzej niż najcwańsza golddiggera. I ma o wiele mniej skrupułów. 

1 minutę temu, ChoroszczanskaZaraza napisał:

Zawsze można znaleźć jakieś okoliczności łagodzące, większość ludzi miała toksycznych rodziców mniej lub bardziej, po których będzie powtarzało złe wzorce - strasznie wybiórczo na to patrzysz. A nieogarnięcie w wieku 30+ to najczęściej wybór/lenistwo.

Nie wiem czy da się znaleźć człowieka bez "blizny" i to nie musi być z domu rodzinnego, ale jak ktoś jest ogarnięty w moim rozumieniu tego słowa tzn. nie wegetuje, ma kontakt z przedstawicielami swojego gatunku większy niz daje kupno bułek w piekarni, interesuje się trochę bardziej światem, psychologią itp, nie cofa się intelektualnie, to taka osoba ma zassrany obowiązek zabrać się za swoje blizny jesli one notorycznie skutkują krzywdą innych ludzi. A jeśli tego nie robi, to widocznie ma wyebane na ludzi, a ja nie widzę w tej sytuacji okoliczności łagodzących. 

1 minutę temu, ChoroszczanskaZaraza napisał:

A ten już marzy o ubezwłasnowolnieniu Dumbo, aby zatrzymać mieszkanie i móc za nie bezkarnie nie płacić... Wciąż wyzywa kobiety od materialistek, a sam kombinuje gorzej niż najcwańsza golddiggera. I ma o wiele mniej skrupułów. 

Spokojnie, ona ma rodziców i brata a leżak z piwnicy sie nie ruszy :classic_biggrin:

sruna tez widze klaudiusz kopnela w zad, bo teraz tutaj przegryw siedzi codziennie i bajeruje do elci, masakra jaka zenada w ogole

Teraz będziesz  z munem wojowal a przed chwilą  mu jajca  lizałes, ty to jesteś nieśmiertelny zawodnik :classic_biggrin:

5 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Przecież z tobą strach się spotykać,  ty jesteś niebezpieczny dla otoczenia, coś ci odwali i jeszcze głowę komus utkniesz jak w Warszawie ostatnio 

Piszesz o sobie? Przecież ty dzikusie jesteś niebezpieczny dla otoczenia i to kwestia czasu aż kogoś zaczniesz torturować w piwnicy

z nikim nie bede wojowal

a ja to chociaz sie jakos prezentuje w przeciwienstwie do ciebie szczerbaty, iskra tez bez zebow jakies koorwa trolle polskie z zadoopia polskiego, wstyd sie z wami pokazac na miescie w ogole, i smierdzicie wszyscy

nie projektuj na mnie szczerbaty, to ze ty bys mi ucial glowe, bo nie chce ci oblodzic, to nie znaczy ze ja chce, wez odbij frajerze ode mnie, bo cie nie chce i twojego pena, jestes dla mnie oblesny

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

nigdy nie bylem w warszawie ty szczerbaty gnoomie, skoncz juz wymyslac bajeczki jak lezak smieeciu

Chodzi o morderstwo sprzed kilku dni jak psychol taki jak ty uciął Babie głowę i flaki wyjmował. 

Chodzi o to że ty jesteś do tego samego zdolny.

z nikim nie bede wojowal

a ja to chociaz sie jakos prezentuje w przeciwienstwie do ciebie szczerbaty, iskra tez bez zebow jakies koorwa trolle polskie z zadoopia polskiego, wstyd sie z wami pokazac na miescie w ogole, i smierdzicie wszyscy

Skąd pomysł że Iskra  nie ma zebow 

6 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Przypominam ci czubie że chciałeś trzymać dziewczyny na łancuchu w oborze, bić metalowym prętem i gwałcić. Takich jak ty powinno ubezwłasnowalniać i pod egidą sądu umieszczać w zamkniętych ośrodkach psychiatrycznych eliminując ze społeczeństwa, bo naprawdę zagrażasz ludziom, a zwłaszcza kobietom i dzieciom.

Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Chodzi o morderstwo sprzed kilku dni jak psychol taki jak ty uciął Babie głowę i flaki wyjmował. 

Jak był zdolny do napadu na sklep....

2 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Jak pamiętam jak ty chciałes tak robić dziewczynom dzikusie uszaty.

Edytowano przez FranekBozy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się