Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33loiza

Czy wy tez uwazacie ze kobiety bezdzietne maja przesrane?

Polecane posty

Gość myśle ,ze autorka jest
no i to wlasnie jest dowód na agresję- nic dodać, nic ująć. Jak ktos jest chamem, to i obraca sie w chamskim towarzystwie. Mam wsrod znajomych osoby bezdzietne i nikt im nie dogryza z tego powodu, po prostu nie jest to zaden specjalny temat, nie pod tym kątem sa oceniane. Jesli bezdzietna jest kobieta z klasą i ma kulturalnych znajomych, nie jest narazona na zadne docinki. Sama byłam bezdzietna do 36 roku zycia , nie histeryzowałam z tego powodu i i NIKT mi nigdy zlego złosliwego slowa na ten temat nie powiedział. No ale na dobre towarzystwo trzeba sobie zapracować :):):)

Gość manngo
Zenada!!!!! Kto chce dziecko palec w gore!!!!! Day off every week:)

ja nie mam dzieci i jeszcze nie wiem, czy będę mieć, więc odniosę się bezstronnie :classic_cool: "powiedzialam w pracy ze jestem zmeczona, zostalam zbluzgana ze nie mam dzieci i dopiero bym zobaczyla jakbym miala dwojke na wychowaniu" to była niemiła uwaga, bo każdy ma prawo być zmęczony, niemniej jednak żadne bluzgi. więc autorka grubo przesadziła. "wkurzylam jak mi dali 3/4 etatu to zostalam cichaczem obgadana ze i tak mam dobrze a 500 zl mniej mnie nie zbawi bo i tak nie mam dzieci , jeszcze ktos na boku dogadal ze powinni mi dac polowe etatu a reszte matkom" ja nie wiem co to za firma, która rozdziela etaty podług życia osobistego pracowników. zawsze można szukać innej pracy, jeśli w obecnej jest się źle traktowanym, czyż nie? brak dzieci sprzyja mobilności. "pojechalam do szwecji na wakcje, fiordy itp to pojawily sie zawistne komentarze, ze ta to ma dobrze, jak sie nie ma dzieci to sie jezdzi" a to prawda, bo z dzieciakami trudniej się wybrać gdziekolwiek dalej na wakacje, bo to logistycznie skomplikowane, a i atrakcje jakieś trzeba im zapewnić. normalne stwierdzenie. "no moze majac 33 lata ,powinnam urodzic aby zostac zakceptowana" nienaturalna potrzeba akceptacji przez koleżanki z pracy. kompleksy jakieś?

podsumowując - autorka powinna zmienić pracę i otoczenie, które jej nie pasuje, a nie się użalać. ewentualnie przestać przeżywać dniami i nocami, co mówią o niej koleżanki z pracy.

jem kupę

reminka - dokładnie tak!

Mam srake i nie spie dokladnie tak !!

Gość jessusususuus
reminka i ta druga jebnieta a chooj wam w dupala na noc,samotne stere kurwy:D

miło czytac logiczne wypowiedzi ( reminka). Co do podszywacza - ponoć bezdzietnym sie jest, zeby się lepiej realizowac , kszałcić , rozwijąć - jakos słabiutko wykorzystujesz swój intelekt(?) :):)

Czy wy tez uwazacie ze kobiety bezdzietne maja przesrane? Niekoniecznie :) Czasem mają dużo lepiej a na pewno wygodniej ;)

Gość jessusususuus
myśle ,ze autorka jest-- spierdalaj juz stara kurwo,bos sama przyjebana w dekiel:D

miło się było przekonać, jak daleko odbiegam intelektem i kulturą od wielu. Myśle, ze remince też. Bedzie mi się z tą myśla przyjemniej spac. Dziekuję i dobranoc.

Gość jessusususuus
myśle ,ze autorka jest i chooj ci na droge stara debilko :D