Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana siostra

Czupiradło na horyzoncie!

Polecane posty

Mojego szwagra uważałam za porządnego faceta,a okazał się ostatnim gnojkiem,który zgotował piekło swojej rodzinie. Powodziło im się nieźle.Wydawałoby się,że nikt i nic im nie zmąci spokoju.Nic bardziej mylnego.Na horyzoncie pojawiła się dawna "znajomość".Porzucona,zaniedbywana kobieta postanowiła zrobić to samo innej kobiecie czyli mojej siostrze. Szwagier bez słowa wyprowadził się nagle z domu. Od tego czasu upłynęło sporo czasu,a on się w ogóle nie odzywa ani do siostry ani do dzieci. Totalny szok.Wierzyć sie nie chce,że właśnie on jest zdolny opuścić rodzinę dla jakiegos czupiradła. Co za dwulicowiec!!! Z tą sytuacją nie potrafię się pogodzić. Rodzina i rodzice także nic nie wiedzą. Chciałabym pomóc,tylko jak????

Nijak. Poczekaj, aż siostra stanie na nogi, to potrwa, niech go pozwie o alimenty. Niestety, ból jaki jej zadał, musi zniknąć sam. Jedyne co możesz, to jej nie zostawiać samej.

Gość smutne historie
nie tylko Twój szwagier okazuje się gnojkiem,gdzie nie patrzeć wokól pełno takich fircyków tak,bądź przy siostrze i pomagaj jej wyjść z tego szoku

Oczywiście,ze będe stała murem przy siostrze.Ale chciałabym wpłynąć jakoś na szwagra.Czy mam z nim porozmawiać?Nie wiem jak zareaguje? Mieliśmy kiedys bardzo dobre relacje.

Nie przekreślam nikogo,być może żałuje a nie ma odwagi ? Ta kobieta jest bardzo agresywna i niezrównoważona emocjonalnie. Wiesz,to była super para i na stare lata wielkie buuuuum! A moze on nie radzi sobie z tą znajomością? Sama juz nie wiem.

Gość do autorki'
Najpierw skonsultuj to z siostrą,czy ona tego sobie zyczy

Gość kurosava
jestes tylko siostra jego zony, dla niego jestes obcna kobieta nie rozmawiaj z nim na ten temat bo jeszcze Ci to wypomni i pogorszych sytuacje to sprawa miedzy malzonkami

Gość uważam inaczej
nie sądzę,ze jest to tylko sprawa między małżonkami uważam,że zyczliwa siostra moze zdziałac dużo