Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek55

powinna sie obrazic czy nie ?

Polecane posty

przysiegam to nie jest prowo!! zrobilem tak dla jaj moze no nie wiem czmeu to napisalem

co za matoł z ciebie jesteś naprawde głupi jak myslałeś ze sie nie obrazi za takie coś

czy wy aby nie przesadzacie z deka;) a chlopaki jakbyscie teraz zachowywali sie na moim miejscu?

Gość jenyyyyyy
porozmawiaj z nia w 4 oczy i przepros!!!! i kup jakies czekoladki:) powiedz ze zachowales sie jak prostak ,zeby popisac sie przed kolegami , tyle

Gość marianek45
no zle zrobiles ,ale teraz wazne zebys to naprawil i musisz koniecznie powiedziec to slowo:przepraszam!

Gość marianek45
troche niepowazne to bylo z Twojej strony ,mogles jej narobic niezlego siana

O ja... ogarnij się, jesteś kompletnym kretynem i idiotą i na 100% nie masz szans na to żeby wszystko było jak dawniej... pomyśl jak ty byś się czuł gdyby ona napisała na ławce "jestem gejem" i twój numer telefonu Dla mnie spaliłeś wszystkie mosty... 0 możliwości porozumienia...

Gość ewuuuuladdd
gdybym to ja była na miejscu tej dziewczyny to juz nie miałbys zycia w tej klasie i szkole, takich frajerów jak ty sie niszczy

Gość ewuuuuladdd
ciesz sie ze dziewczyna jest grzeczna i kulturalna i nie załatwia sprawy inaczej. Ja za taki wyskok naopowiadałabym wszystkim dookoła co zrobiłes i jakim prostakiem jestes i zrobiłabym wszystko zeby cała klasa miała z ciebie polew jeszcze dłuuuugo

na jej miejscu zrobiłabym Ci awanturę nie patrząc na otaczających ludzi a później nie odezwałabym się do Ciebie nawet słowem.. dla mnie byś już nie istniał.. nienawidzę facetów którzy nie szanują kobiet.. powinieneś dziękować jej na kolanach ze w ogóle chce z Tobą rozmawiać a nie mieć jeszcze pretensje o to, że Ona ma czelność chłodno Cię traktować.. jeśli Ci jednak naprawie zależy (w co wątpię.. w tym co piszesz widać tylko urażone ego "wielkiego samca") to powinieneś przepraszać ja za każdym razem jak Ją widzisz, kiedy koło Niej przechodzisz, zawsze kiedy tylko nadarzy Ci się okazja.. może Ci wybaczy..

bo ile Ty masz lat? jesli to rzeczywsicie nie prowo to naprawde spowazniej czelku bo marnie skonczysz kiedys .. maly duren