Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oezu znowu to samo

Denerwuja mnie robotnicy pod blokiem.

Polecane posty

Gość oezu znowu to samo

Wiosna przyszła, wiec wszedzie wykopki. Pod blokiem gdzie mieszkam rowniez. Jakies dziury porobili w chodniku i cos tam sie krzatają robotnicy. I bylooby wszystko ok gdyby nie fakt ze za kazdym razem jak wychodze/wchodze do budynku to wszyscy gapia sie na mnie gwizdaja i zaczepiają:o jest goraco, nie kisze sie w spodniach dlugich tylko zakladam sukienki albo bluzke i spodenki. az wstyd mi w ogole wychodzic przez nich😠 staram sie ignorowac i nie patrze na nich ani sie nie odzywam ale od zeszlego tygodnia dzien w dzien to samo. chyba zadnej nie odpuszcza:o i zamiast pracowac to 1 cos kopie, reszta sie patrzy i przy okazji wypatrują panienek😠

Gość idź im dokop
Chyba mieszkasz w tym samym bloku, co ja :-D

Gość oezu znowu to samo
to chyba u nich standard, jak widac. w zeszyłym roku jesienia ocieplali blok z zewnatrz i chodząc po rusztowaniu zagladali przez okna do mieszkania:o musiałam całe dnie miec rolety zasłoniete bo sie nie dało inaczej:o

Gość no niesttey ale
poziom panow budowlancow jest rowny zeru i tak jest w calej polsce, faceci nawet nie odpuszcza matce z wozkiem tylko wrzeszcza MAMO DAJ MI CYCA no niestety prostaki i tyle

Gość idź im dokop
Sąsiadki! 🖐️

Gość oezu znowu to samo
istnieje pewne prawdopodobienstwo ze mieszkamy w tym samym miejscu:D

Gość Navya
znam ten ból. robotnicy przypominają mi arabów ,albo jakis włochów w zachowaniu

Gość ja tez tam mieszkam
ja tez tam mieszkam co wy😭 kopia juz ponad miesiac, codzien od 7 rano drą mordy, okna do poludnia bo wszedzie sie kurzy, zdazylam umyc okna na swieta a juz są brudne:O kiedy to sie koorva skonczy ja sie pytam???

Gość ja tez tam mieszkam
*okna do poludnia nie da sie otworzyc

Gość Navya
nawet jak miałam 15 lat to mi nie odpuscili jak u nas w domu remont robili :O

Gość oezu znowu to samo
skonczy sie jak przestana "pracowac":D a znając ich tempo moze to nieco potrwac..

Gość ja tez tam mieszkam
taaa:O jak oni na pewno za ilosc godzin maja liczone wiec chyba popracuja jeszcze z kilka mcy:O

Czas pracy panów robotników jest odwrotnie proporcjonalny do czasu, jaki poświęcają na "polowanie und podryw":classic_cool:

Gość He he he
Wiecie jedyny sposób to potraktować ich po chamsku jak po dobroci się nie da. Ja też kiedyś miałam takie problemy. Przejść spokojnie się nie dało tylko jakieś pogwizdywania głupie teksty itp w końcu kiedyś nie wytrzymałam i kazałam im spierdalac do żon to mi jeden na to że żon nie mają. A ja mu żeby nie sciemnial bo mi z kilometra pieluchami śmierdza. Od tego czasu spokój miałam. Tylko pamiętam jak wtedy powiedzieli do siebie taka ładna a taka wredna ale do mnie już się nie odezwali. Chamstwem na chamstwo to najlepsza rada bo takim się wydaje że dziewczyny lubią takie zaczepki i widzą kawałek nogi i cycka i już im staje

Gość kaśśśka
no wiecie rok temu robili asfalt pod jakimś blokiem i musiałam tamtędy przejśc ale nie dałabym rady bo moje buty by utonęły w tym świeżym asfalcie, więc miałam wybór albo nadrabiać z 10 minut na około albo przejść w ostateczności wybawił mnie przystojny pan drogowiec wziął na ręce i przeniósł przez asfalt :D

Gość rozalinka,.,.,.
a ja lubię jak faceci gwizdza na mój widok, nie wiem o co wam chodzi :. troche więcej luzu matki polki :P

obok mnie ocieplają blok i drą mordy non stop, wychodzę do szkoły, to już jakieś durne uwagi

Gość oezu znowu to samo
nie jestem matką polką tylko młodą kobietą i nie zycze sobie zeby ktos na mnie gwizdał albo zaczepiał po chamsku:o

Gość oezu znowu to samo
no, juz ich nie ma. mozna spokojnie wyjsc na powietrze :P

Ja się kiedyś wkurzyłam i zadzwoniłam ze skargą do kierownika budowy, którego numer podany był na tablicy, bo też się wyjśc nie dało bez zaczepki. Od razu się uspokoili:)

Gość oezu znowu to samo
hehe Yavagrana na dobry pomysł wpadłas! tez tak zrobie jak tylko uda mi sie znalezc nr do ich "zleceniodawcy":D

Gość chcialas sie pozalic
czy pochwalic?

Gość spragniona bardzo
chcialam zebys tu weszła i napisała idiotyczny komentarz z pytaniem czy się chwale czy zalę:o :D

Kurwa, u mnie to samo. Tyle że ja nie mieszkam w bloku, tylko w domu jednorodzinnym i u sąsiada są robotnicy, a jak skończą to jeszcze ulicę będą robić. Całe lato tu chyba będą!!!!

Gość ciesz się że gwiżdżą i się
slinią. Ja przeżyłam koszmar, kiedy zaparkowali pod Salonem Piękności, gdzie byłam u fryzjera. Gdy wychodziłam stamtąd jeden do drugiego zawołał - Patrz Franek, salon piękności a jaka maszkara wychodzi:(

Gość rozz
Ja tez lubię jak robotnicy mnie zaczepiają :) niby wszystkie się oburzacie i w ogóle robicie jakies sceny a tak narawde myslicie caly dzien o tym , że ktos zwrocil na was uwage :) dzsiejsze dziewczyny sa wszystkie po jednych pieniadzach :) Tylko udają święte i nietykalne :) Ja bez bólu potrafię się przyznać że lubie takie zaczepki :) trzeba tez czasami poszaleć , żeby czuć się pewniejszą siebie , bardziej seksowną i atrakcyjną :) No nie chce mi sie wierzyć że do brzydkiej grubej kobiety, rzucali by tekstami : hej piękna ! bardziej cos w stylu : Zjesz ze mną obiadek ? , Kochanego ciała nigdy za wiele". Narzekacie że jestescie brzydkie i ciągle wpadacie w kompleksy,a jak usłyszycie jakiś (nawet chamski) komplement to sie oburzacie :) Faceci tak maja , oni nie sa romantykami , Tak jak my kobiety. I mimo tego ze mam chłopaka i bardzo go kocham , lubie sobie czasami, pogadac z robotnikami :) Na pierwszy rzut oka wydają się chamscy , ale tak naprawde to bardzo przyjaźni ludzie, mili i sympatyczni , którzy także potrafią być dżentelmenami :) Jezeli miło odpowiadasz , oni też sa dla Ciebie mili : Więc nie dziwcie się , że rzucają takimi tekstami pozniej jak na poczatku wy im pokazecie faka. A później macie pretensje :) Tyle z mojej strony :P

trzeba być zboczoną kretynką żeby lubić komentarze robotników albo prymitywną jełopką która potrzebuje zaruchania w stodole na mnie budowlaniec powiedział gdy przechodziłam - "gryzłbym jej wary " :O normalnie kurva jestem zaszczycona niewybrednym komplementem inne też moge przytoczyć